Jao, kako je meni ovo promaklo, a ti skoro pred porodom
Što se tiče pripreme sve su cure već rekle, super ste to napravili...Poklon od bebe daj kad dođete doma - beba je ipak s mamom bila u bolnici i niste mogle vani nego ste svratili u dućan po njega putem do doma...
Spavanje - nemam ti pojma, mi imamo isti krevet po dimenzijama, i donedavno je tata bio 'exile' jer se on i diže ujutro u pola 5, tako da nam je bilo lakše, ali nismo imali nikakvih problema s Karlovim spavanjem, njemu je u biti svejedno gdje spava, i bez frke se nedavno prebacio u svoju sobu...
A kupanje - prvo vrijeme smo Filipa samo tuširali, ja ga držim, MM pere ili obrnuto, dok nije počeo sjedit samostalno. Zadnja dva mjeseca se njih dva kupaju zajedno, i super im ide, jedino što je Filipu fora divljački čupat svakog za kosu, a jadan Karlo najčešće strada jer mu je na dohvat ruke...Uglavnom standardno - pred spavanje idu u kadu ako taj dan idu u kadu, ne odvajamo se od njih dok su u kadi, Filip ide van prvi, Karlo se još namače i igra, i dok ga izvadimo Filip je već odavno ušuškan i papa...