Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: epilepsija.....westov sindrom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ona proucavala sve moguce o westu i autizmu, pokusavala razlicite dijete, terapije. isli su na sve strane gdje god je cula da bi nesto moglo upaliti. cak su jedno vrijeme i razmisljali o operaciji

svi veliki poremecaji kod djece su u principu velika kusnja za vezu. koliko vidim roditelji vrlo lako odustaju od takve djece i masovno ih pospremaju po institucijama (pricam o nizozemskoj gdje zivim).

financijski je zahtjevno, emocionano je neopisivo. prodjes toliko intenzivno i najbolje i najgore. takva djeca izvuku sve iz tebe

nemam pojma koliko ti je otac djeteta aktivan ali bilo bi ti pametno da je maksimalno u svemu da ti ne pregoris

hope1210 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pametno je to napravila. i ja proucavam sve zivo o tome , nema sta nisam citala na nasem i stranim jezicima, idemo i mi gdje god stignemo, samo sto u Hr nema bas nekih velikih mogucnosti kao na zapadi nazalost. a sto se tice dijeta i to znam vec kako ide samo u mene je problem da moj mali jos nije naucio zvakati hranu kako treba iako ga ucim i ucim i ucim pa mi je tesko izbaciti ugljikohidrate i uvesti sto vise proteina, ali i to cemo samo da savladamo zvakanje.
    a sto se tice veze sa djetetom, neznam za druge roditelje ali mi svoje sunce volimo beskonacno i sve bi ucinili za njega i ja i moj muz. on to vidi i osjeti tako da je jako njezno i veselo dijete i voli nas ljubit , grlit, smijat se i igrati

a da je zahtjevno , ufffff nekada covjek ima osjecaj da mi nije preostao vise niti jedan atom energije i strpljenja ali kada znas da nesta moras onda se ta snaga sakupi od nekuda , jednostavno se stvori pa guramo ...tesko, ali nedamo se.
    hvala ti puno na informacijama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •