Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: kako obuvate cipele i oblacite carape s trbuhom?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno kako obuvate cipele i oblacite carape s trbuhom?

ako nemam onu dugacku zlicu, otelim se dok obujem cipele.
    dignuti nogu, odnosno pribliziti ju toliko da mogu na stopalo navuci carapu, ne ide od trbuha.
    u prvoj trudnoci nisam imala s time problema :/
    istina, u prvoj sam se i sama mogla obrijati prije poroda, sad imam s time problema dva mjeseca ranije...

uglavnom, jel imate kakvu trik pozu? ja sam ih isprobala nekoliko i nista se ne dogadja osim sto nasmijavam svoje doma jer izgledam ko kornjaca koja je na ledjima i nikako da se okrene...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sjedecki, na krevetu, stopalo bi digla na koljeno suprotne noge i tako onda polako Vise me mucilo oblacenje gaca nakon tusiranja

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

je gace su broj dva.
    no njih ipak nekako uspjem navuci, slicno opisanom. ovdje me muci jer mi je onda zarotirano stopalo pa ne mogu namjestiti prste i petu...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A kaj da ti velim, praksom do savrsenstva

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Nogu podigneš na rub kade, pa nekako postrance navučeš čarapu/cipelu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hahaha, mogu misliti kak ti je. Doduše, ja nisma muku mučila s čarapama i cipelama. S obzirom na godišnje doba kad sam rodila. Ali brijanje...Ajme užas jedan!
    Posljednje uređivanje od ana.m : 29.02.2012. at 19:04

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam se ovo pitala u 7mom mjesecu lani....i bila jaaako sretna sto nisam u poodmakloj trudnoci po zimi....
    Bila je nesnosna vrucina tako da nisam ni nosila gace,samo bi navukla haljinu preko glave i nataknula japanke na noge!
    A brijo me MM....

Rekla sam da moram iducu trudnocu isto ovako gadjat u ljeto!
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 29.02.2012. at 19:18

Totto avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Prije 3 mjeseca sam kupila visoke čizme nalik na UGGSice, koje se samo navuku i nisam obula ništa dugo od tada ništa što ima žnjirance, bože sačuvaj, satrala bi se a što se čarapa tiče, to je uvijek podvig, al nekako uz stotinu uzdaha i to uspijem

Jučer sam bikini zonu brijala 20 prokletih minuta, preznojila se pa opet tuširala (znači dva puta) da bi mi dr rekao "nema potrebe da radimo vaginalni pregled, nećemo bezveze prčkati i izazivati vraga", a meni došlo da vičem ALI JA SAM SE NAPATILA SA BRIJANJEM PRČKAJ; MAMICU TI TVOJU!!

MM se valjao od smijeha, a ja se užasavam brijanja koje me čeka za dva tjedna..

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

cipele i carape sam oblacila tak da skvrcim nogu u stranu, ne prema napred

brijenje mi hvala bogu nije padalo na pamet

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nikako

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

imam čizme tipa uggsice i neke stare tenisice koje se samo navlače a već skoro i njih jedva oblačim.

a od brijanja ću mislim odustati jer ja više sama ne mogu a kad me zadnji put MM brijao to je trajalo više od pola sata, i skoro sam navukla upalu jajnika i bubrega sjedeći onako raskrečena

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Isto i kod mene takva razlika u odnosu na prvu trudnoću. U prvoj sam apsolutno sve mogla do zadnjeg dana a sada ne mogu ni čarape obući. Ipak najgore mi je skidanje hlača. Obuvam razvaljene tenesice tako da sama noga uđe. Čarape obavezno sjedeći pa stopalo stavim na koljeno druge noge. Od štrampli sam odustala.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zato ja imam bide i brijanje mi je bilo jedno od laksih poslova
    Posljednje uređivanje od koksy : 29.02.2012. at 21:50

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Još nemam problema s cipelama i čarapama iako mi je ogroman trbuh, ne znam, savitljiva sam valjda.

Ali brijanje

Sve mi se čini da ću se počet furat na prirodno...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

u prvoj trudnoći nisam imala problema s time i čudila sam se kako je trudnicama baš tako teško obuti cipele

ali zato u drugoj
    s 5 mjeseci sam imala veći trbuh nego prvi put na kraju trudnoće, strašno
    i fakat nisam mogla ni čarape ni cipele normalno stavljati

ALI dosjetila sam se da imam starije dijete koje mi može pomoći
    prije izlaska bih ja njoj stavila cipele, pa ona meni. bila si je sva prevažna
    meni super

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Baš me začudio naslov i razmišljam, pa nisam imala tih problema, pa kako to?
    I onda se sjetim da sam bila trudna ljeti bez čarapa, bez cipela, samo japanke.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

puntica super je imati starije jedno, i meni je moja sad kad je bila zima
    pa sam nosila gležnjače zavezivala pertle i bila tako važna

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

samo da dodam da sam potaknuta jednom drugom temom išla sinoć malo urediti stopala
    u naletu ludosti sam i pete uređivala kamenom, e to je bio prizor
    ja sam se sva preznojila
    a muž i dijete spavaju, pomoći niotkuda

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a ca san ti ja reka
    na toj istoj temi sam rekla da sam nekidan pokusala i zakljucila da ne mogu doci do svih tocaka pete i tabana

inace odvalila sam na astral i upalu jajnika

ja imam razgazene artice koje i onako godinama ne odvezujem i imam zlicu za cipele dugu pola metra pa ih tako obuvam. doma. ali kad nisam doma....
    mislila sam kako cu pred kraj trudnoce hodati u onim stramplama za trudnice iz H&Ma i suknjama, al taj je plan otpao jer je nauka obuci strample. za obuci se mi treba pola sata. a kako sam doma i ne izlazim van svaki dan, kad krenem negdje gdje se trebam srediti, obicno skuzim da ne stanem vise u ono u cemu sam zadnji put bila vani, pa i prije 7 dana...
    i od cizmi sam odustala.

no odlicna je ideja, ako je mala samnom, da nju zaposlim da mi glumi zlicu dok obuvam cipele

mozda probam iskoristiti je i za sokne.

sto se brijanja tice...koksy kakve veze ima bide?

zadnji put sam bila 2h u kadi. obrijala noge, oprala kosu i obrijala bikini. koji na kraju nije bio bikini jer nisam nista vidjela pa sam zakljucila da je najbolje da ja na blef sredim totalno sve. pipajuci prstima na kraju i jesam. al sam se ukocila i izasla van ko naborana zaba. 2h. fakin 2h...
    Posljednje uređivanje od leonisa : 01.03.2012. at 08:14

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma i ja to brijanje od đuture
    danas baš imam pregled, a sad što nije sve po peesu, nije mi bed
    a ovo za robu, mene je to u jednom periodu ubijalo

posebno dok sam radila još,
    moram pristojno izgledati a svaki dan se smanjuje broj komada koje uopće mogu navući

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mene je u drugoj trudnoći bbrijao mm kad više nisam mogla sama.
    sad još uvijek mogu, ali tko zna do kad.

a istempirala sam si sve tri trudnoće za ljeto, pa nemam problema s cipelama, uskoro ću morat samo nataknut balerinke, a kasnije japanke i vozio.
    leonisa, umjesto da se smije , nek ti muž obuče čarape.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

čizme koje se navlače, nisu ugg nego neke jeftine iz Bate koje onako zjape i noga samo klizne unutra, nogu savinem na stranu, povučem za rub i to je to. super mi je i sad kad je malac u marami.

a kako su drugi doživjeli moj modni izričaj, jer sam iste čizme nosila i na trenirku i na traperice, ne znam sebi sam baš bila cool, uz ogromni trbuh sve prolazi

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

a da mi to jedino pomaže, nosila bih ja i veliku žlicu za cipele u torbi na pregled. Mislim da bi mi stala u onu torbetinu koju sam uvijek vukla sa sobom

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    sto se brijanja tice...koksy kakve veze ima bide?
    Ocito ga nemas kad ne znas

Fino ga zajasis i pouzdajes se u osjetilo opipa

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ocito ga nemas kad ne znas

Fino ga zajasis i pouzdajes se u osjetilo opipa
    sade ga nemam, imala sam ga. tesko sam se prilagodila novom nemam-ga-stanju al jesam.
    pomislila sam da na to mislis, al sam mislila da imas jos kakav trik. ogledalce na dnu or something.
    nije mi problem u kadi ucinit istu pozu, i oslonit se na svoj opip. mislim, tako i radim

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sa oblačenjem nemam problema ali brijanje...Isuse bože. Probala i foru sa ogledalcem, ali ne vidim ni fakin ogledalo!! Od sljedećeg mjeseca mislim pohodit svoju kozmetičarku pa nek čupa sve kaj može. Nemam više snage stajati u kadi po 2 sata baš kao što je netko već rekao...Znate kaj mene muči? Kaj si ne vidim šlape dok stojim...Ne znam zašto, ali to me strašno živcira. Znam se popiknut na nešto i ostat bez jedne ali ko za vraga mi ostane uvijek negdje uz mene pa koliko se god okretala oko svoje osi ne vidim je!Od trbuha naravno! Kaže mi mm da kad to radim izgledam ko naš pas kad se zaigra sama sa sobom pa počne trčati za svojim vlastitim repom (u prijevodu - ne baš pametno...).

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ah, stvarno ste me nasmijale! baš je komično to sa strane gledajući al nije baš ugodno kad ne vidiš noge, ili kad se ko ja sa kauča dižeš dvadesetak minuta , na majici mi se vidi šta sam kuhala za ručak...itd

a za ovo brijanje, ja imam malu kupaonicu i tuš kadu nisku tako da mi je to sf.
    i stvarno odustajem od toga a sutra mi je pregled
    ili ako zatopli dam MM-u još jednu šansu

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jao sjetila si me majica...u zivotu nisam vadila toliko masnih fleka s trbusnog dijela majice ko zadnjih mjeseci.
    neko vecer sam pala preko kante za smece jer ju od trbuha nisam vidjela...

o dizanju s kauca ne zelim uopce razgovarati jer me boli samo sjecanje na to i pomisao da cu za koju minutu prozivljavati isto.

a jos kad netko zvoni na portafon, pa se jedva ustanem i dogegam, a ono....reklame! :bazuka:

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

pred porod nisam mogla doseći stopala, s kauča sam se kotrljala bočno, a u bolnici su mi morali donijeti onu špagu iznad glave da se mogu dić. Nakon poroda sam bila fascinirana činjenicom da si mogu sama ošišat nokte na nogama ili stat u lotus položaj...male stvari čine ljude sretnima

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ooo, znam kako ti je!

još kad se taman nekako namjestim jedva, a onda malena: mama, piši mi se, kaki mi se, žedna sam...itd

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

joj!!! ovo mi je bas super, em sam se nasmijala do suza em sam se utješila što nisam jedina koja ima "tih" problema s flekama i oblačenjem....a uz to sto mi trbuh "smeta" za obući gaće, hlače, cipele da ne govorim o tome da zapinje za ormariće kuhinjskih elemaenata - totalno kriva procjena koliko se moram odmaknuti...hihihihi

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pošto imaš jedno već klinče, nek to ono radi, tak je meni ljetno dete to radilo za zimsko, s time da sam imala cipele koje se nataknu i elastični žniranci samo povuku

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

koliko samo ideja

na rezanje noktiju sam zaboravila

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jooj čizme su me ubile ove zime,ajde nekako obuvanje, ali izuvanje nikako pa nikako,obično sjednem i nađem nekog ukućanina da mi ih izuje. hlače mi isto idu na živce,posebno one trudničke čija pasica zapne negdje na pola bokova, pa ih onda čupam jednom nogom s druge. MM kaže da je to uvertira za starost kad budemo jedno drugo dadiljali . prošli tjedan sam na jedvite jade obrijala intimne dijelove, pola nasuprot ogledala, pola na bideu, ali više ni to ne mogu. rekla sam MM-u da će i to morati obaviti ( iako mi je taj organ poprimio neslućene razmjere, tako da me načisto sram pokazivati ga okolo) . pedikuru sam jedva obavila, nadam se da mi do poroda više neće trebati.
    penjanje uz 10 stepenica mi predstavlja avanturu, a dizanje s kauča i odlazak na wc preko tih 10 stepenica a da se ne pomokrim - junački podvig....

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Sjedecki, na krevetu, stopalo bi digla na koljeno suprotne noge i tako onda polako Vise me mucilo oblacenje gaca nakon tusiranja
    Baš tako. Srećom mi je trbuh najveći bio po ljeti pa sam većinom japanke nosila ili neke cipele što se samo nazuju. Vezice mi je vezao MM

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam u drugoj trudnoci bila posve ukomirana (+20kg na kraju, jezivo bolna ledja) ali cipele i odjecu sam ipak sama oblacila i svlacila.
    Gace i hlace - tehnika stojim na jednoj nozi, pridrzavam se jednom rukom za vesmasinu a drugom rukom "gadjam" nogu nogavicom (tako nekako).
    Tenisice - nataknem ih razvezane, onda sjednem u neki poluturski sjed i zavezem znirance (labavo - ali ionako sam bila natekla ko slon u nogama)

Depilaciju sam isto radila sama do kraja, ali ne ziletom (to se ne bi usudila sama na slijepo) nego depilacijskom kremom, pa onim tupim nozicem raspalim bez brige, bolje da ode vise nego manje
    Cak sam si i nozne nokte sama podrezivala, isto u tom nekom polu-turskom sjedu, jedna noga (ta koju uredjujem) preko koljena druge, a druga iskrenuta na stranu (ili oslonjena na pod ako sjedim na wc-u).

Mislim, a ko vam oblaci/svlaci sve to na kontrolama u TA i kod ginekologa?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

isuse, kad se sjetim trudničke u petrovoj, onih kabina širine pol metra i žena koje na gotovs čekaju bez gaća...
    ja se tam nisam mogla ni okrenut, na kraju sam počela gaće nosit u torbi doma. nije bilo šanse da ih navučem i ne zaglavim.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Obuvanje - sve sto se nazuva ili u sto se lako uskace! Sreca da su cizme i buce iza nas! Mada u ovoj trudnoci pred kraj mogu puno vise nego u prosloj u to vrijeme. Depilacija kremom. Zileti i brazilke - brrr... nema sanse. Mislimnda bi bilo svega. Pedikura jos home made ali svakako planiram na jednu profi za koji tjedan.
    Posljednje uređivanje od Lucija Ellen : 03.03.2012. at 10:51

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I mene ste uspjele nasmijati, pogotovo što je takva i moja svakodnevnica. Neke stvari sam čak i prestala raditi, npr. brijanje, inaće bi prije pregleda to obavila ali zadnjih već 2 mjeseca ništa od toga uopće me strah i pomisliti koja šuma se skriva tamo dolje, kad se približavam ogledalu izbjegavam pogled prema dolje.
    Tenisice imam široke nike-ice u koje su već odavno ugurani žniranci pa ih samo nataknem, a za izlaske imam mokasinke koje isto ne predstavljaju problem za oblaćenje. Čarape obavezno oblaćim sjedeći na rubu kreveta s nogom preko koljena, ali pomalo mi i to poćinje biti problem.
    Jedino što me stvarno mući to su nokti na nogama već gledam 2 tjedna kako da to obavim, da imam love sigurno bi otišla na pedikuru ali pošto nemam to nije opcija. Muž ne želi niti čuti da bi mi rezao nokte.
    Htio bi me obrijati, ali onda slijedi protuusluga pošto me ne može vidjeti golu a da mu se ne digne

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nego moj čim me vidi da se idem brijat on je već spreman, ali ja ne dam jer mu uvalim priču da gin na pregledu vidi ako si se sexala večer prije (ili ja previše gledam CSI?)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ovaj vikend sam zakljucila da ili moram na pedikuru ili mami :beba: jer koje god poze da sam isprobala, ne mogu odrezat nokte i srediti pete...zanima me hocu li i kog pedikerke moci dici nogu

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja srećom nemam tih problema. Sada sam 38+2 i bez problema sređujem pete i nokte, oblačim čarape (sjednem na kauc, nogu podignem preko druge i navučem) i obuvam cipele. Nekada lakše, nekada teže, ali sam svoj majstor

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

prva trudnoca?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam u prvoj trudnoći bila puno kilavija nego sada a sada mi još veći trbuh. Doduše skroz je drugačiji, otišao naprijed pa ja bez problema se oblačim, sređujem, saginjem i sl, dapače turski sjed mi još najdraži al izbjegavam jer trnu noge Istina ima kilavijih i manje kilavih dana al mi fora kad vezujem cipele kako trbuh upadne između nogu i bez po frke ja svežem vezice. U prvoj trudnoći nije bilo šanse tako se oblačiti

neve86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja sam taman imala generalku, tuširanje, brijanje, pranje kose i feniranje, i naravno oblačenje...i znate šta; satrala sam se, jedva dišem...)

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

prva trudnoca?
    Aha

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ovaj vikend sam zakljucila da ili moram na pedikuru ili mami :beba: jer koje god poze da sam isprobala, ne mogu odrezat nokte i srediti pete...zanima me hocu li i kog pedikerke moci dici nogu

meni zasad ide ok, problema ima ali se ne pogoršavaju i čini mi se da mi je lakše nego u prvoj trudnoći, ili sam zaboravila

vidit ćemo šta će još biti do kraja

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja znam da sam u prvoj do samog kraja sam rezala nokte (sjecam se da sam skidala noc prije CR proziran lak), sama sam se obrijala... mislim, bila sam u bolnici od 25.tt i do doma nisam sjela na wc skoljku, sve sam obavljala u polucucecem polozaju....a sada ne mogu nista od navedenog.
    dal je to do godina, broja trudnoca, polozaja...tko ce ga znati. al da frustrira, frustrira

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

još malo....

pa će nas frustrirat neke druge stvari
    Posljednje uređivanje od astral : 19.03.2012. at 14:01

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

otkrila sam i da imam problema s brisanjem na wcu. nisam jos otkrila uzrok. al i tamo izvodim akrobatske poze da pokrijem svo podrucje
    Posljednje uređivanje od leonisa : 21.03.2012. at 12:45

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •