Citiraj Tea prvotno napisa
Citiraj lonni prvotno napisa
Da li vi kuzite ispis spajanja Maxadsl-a? Kod mene to uopce ne odgovara stvarnosti - npr. pise da sam se spojila na internet u 5 ujutro i skinula tek navecer, neke dane pise da sam se dvaput spajala, a nisam, i slicno...

Naravno i kolicina prenesenih podataka mi nije jasna, a niti kako to da pisu razlicite IP adrese (dobro, ovo mozda ne kuzim jer nisam pazila na satu informatike )

I uvijek prekoracim taj 1GB, a nista ne skidam, surfam jednom dnevno po otprilike dva sata, pogledam filmice s youtubea i to je to.
to ti može isto biti par megabajta!!
Naravno! Gledanje filmova na youtubeu troši hrpu, a da toga nismo niti svjesni. Eto otkud ti Tea veći račun nego što očekuješ

Napravi pokus, pa se diskonektiraj s neta....zatim se ponovno konektiraj i odi pogledaj neki filmić na youtubeu. A zatim provjeri na ispisu spajanja koliko ti je to prometa uzelo. Čisto da si predstaviš di ode lova

Mnogi ljudi uzmu adsl, misleći da će potrošiti samo ako nešta skidaju sa neta. Ali troši se i samim surfanjem po netu- tj. učitavanjem bilo koje stranice, bilo koje slike, filma, igrice,....