Sad ste me sterali u vrit! Taman smo se MM i ja nameračili na Metronet jer imaju akciju: 3 mj po 2 kn, sve flat, a poslije ta 3 mjeseca, osnovni paket za dalje...znači 99 kn! Što kod Metroa ne valja??? Mogu li u svakom trenu znati koliko sam prometa napravila...u neznanju sam sa tim stvarčicama jer je MM za komp katastrofa, jedva sam ga nagovorila na adsl......i sad čitam da metronet nevalja jer veze pucaju...ima li to veze sa pokrivenošću?? U Pž su ušli samo u 5 ulica (među kojima je i moja)...znači li to da bi moglo biti problema?? I da li oni izlaze na teren za instaliranje ili sami (iako ni to nije problemčina..) ! Ne znam muljaju li me njihovi na terenu, ali nude opciju na 2 godine, 3 mj. po 2 kn, s tim da nakon ta 3 mj. nazovu te i pitaju, ideš li na opciju flat voice i flet net, ili ideš na start paket od 99 kn (ovo drugo sa flatom bi bilo oko 220 kn-a to MM ne da ni u ludilu
)! To mi nisu na tel. ponudili???

...i sad čitam da metronet nevalja jer veze pucaju...ima li to veze sa pokrivenošću?? U Pž su ušli samo u 5 ulica (među kojima je i moja)...znači li to da bi moglo biti problema?? I da li oni izlaze na teren za instaliranje ili sami (iako ni to nije problemčina..) ! Ne znam muljaju li me njihovi na terenu, ali nude opciju na 2 godine, 3 mj. po 2 kn, s tim da nakon ta 3 mj. nazovu te i pitaju, ideš li na opciju flat voice i flet net, ili ideš na start paket od 99 kn (ovo drugo sa flatom bi bilo oko 220 kn-a to MM ne da ni u ludilu
)! To mi nisu na tel. ponudili???
Odgovori s citatom