Ja sam već 9 godina online preko t-comaPrvo sam bila na dial-upu, ali sam se prebacila na adsl čim sam imala tu mogućnost. Prvo sam bila na start paketu, pa na 5 GB i sad sam na flatu
![]()
Stvarno puno vremena provodim na netu i mogu reći da mi u ovih x godina veza ne šteka, brza je, nemam nikakvih problema sa routerima (već sam ih 4 vrste promjenila)... I svaki put kako mi selimo (podstanari smo), tako nam sele i adsl i telefon. Malo mi je ovaj zadnji put diglo živac što smo čekali neka 3 mjeseca da dobijemo adsl, ali to je bilo navodno jer nije bilo tehničkih uvjeta (onda im svaka čast što su tako brzo stvorili uvjete
) A u ta 3 mjeseca sam kontaktirala sve ove operatere koje ste gore spomenuli i svi su mi isto rekli- da nema uvjeta za adresu gdje smo mi da tko zna kad će biti moguće spojiti adsl :/ Ukratko- svi ovi gore operateri teško da će ikada obuhvaćati područje koje t-com obuhvaća
![]()

Prvo sam bila na dial-upu, ali sam se prebacila na adsl čim sam imala tu mogućnost. Prvo sam bila na start paketu, pa na 5 GB i sad sam na flatu
Odgovori s citatom