Mi smo se danas odlučili za promjenu operatera za neki jeftiniji i na kraju uzimamo Iskon Duo jer nam se čini da su najsigurniji, a jeftini (ne i najjeftiniji). Uzeli smo opciju Surf jer više surfamo no što telefoniramo i čini nam se da će nam to biti bolje od dosadašnjeg T-Coma na kojem smo imali astronomske račune (dobro, to je bilo i do toga što smo u iščekivanju Metroneta smanjili pretplate na minimum pa smo skupo plaćali tlf. impulse i gigabajte).

Jučer smo otkazali Metronet za koji smo se prijavili još u prosincu jer su nas do 11.2. trebali doći priključiti, ali otad ništ pa moraju vući neke kablove i sl. i još neko vrijeme neće doći do nas (dostupni su na našem broju, ali je problematična neka parica za cijelo područje, kajaznam). Također, moj tata je nedavno imao problem s njima - krepao modem i nije imao vezu (niti telefonsku, niti internet) tjedan dana dok nisu došli i konačno zamijenili modem (a on ih je zvao svaki dan da vidi što ima i kad će više).

U opciji nam je čak nakratko bio i B.net ali smo zaključili da im nekak ne vjerujemo jer nismo pretjerano zadovoljni niti kabelskom (nervira me što mi već mjesecima A kanal sniježi, što povremeno nestane veza na pojedinim programima, što nema teleteksta skoro niti na jednom programu i njihovo prijašnje povisivanje cijena).