Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Jesmo li zadovoljni?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ne,nisam zadovoljna!!!

mm i ja smo neki dan gledali Hrvatsku uživo i ostali smo zgroženi Vrčićevim izjavama,a i novinarka je bila koma.u široj obitelji

imam parove koji su se liječili kod njega i uvijek ga na sva usta hvale,a ja sam nekako iz svega toga zaključila da je jako dobro imati

puno love ako si njegov pacijent i da ideš k njemu privatno pa ćeš i u bolnici imati privilegije.ne govorim o njegovoj stručnosti,nego o pohlepi.

a o psih.savjetovanju i ostalom da i ne pišem.mi smo imali sreće jer nas je dopao Đorđević koji dijeli naše mišljenje i uopće nije htio pričati

o tome,nego smo pričali o pušenju obzirom je mm pušač.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

NE, NISAM ZADOVOLJNA

razočarana sam i ogorčena
    izigrali su nas totalno
    moj glas su dobili zbog obećanja o novom zakonu
    više ga nikad neće dobiti
    ma,stvarno smo naivni..... vjerovati političarima...sve su to ista g....

mogu samo reći - ministre Ostojiću - sram vas bilo!
    niste bolji od svog prethodnika!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sezen prvotno napisa Vidi poruku
    Ne,nisam zadovoljna!!!

mm i ja smo neki dan gledali Hrvatsku uživo i ostali smo zgroženi Vrčićevim izjavama,a i novinarka je bila koma.u široj obitelji

imam parove koji su se liječili kod njega i uvijek ga na sva usta hvale,a ja sam nekako iz svega toga zaključila da je jako dobro imati

puno love ako si njegov pacijent i da ideš k njemu privatno pa ćeš i u bolnici imati privilegije.ne govorim o njegovoj stručnosti,nego o pohlepi.
    ja sma se nažalost uvjerila da su svi kod kojih sam ja bila takvi Ako neideš priavtno k njima ko te šljivi Ćak sma doživila da mi je dr u bolnici rekao Nemogu vam pomoći ali ako zelite dodite k meni privatno
    Ali da se vratim na temu NE nisam zadovoljna Iako sma ja imala sreću smatram da je i drugi zaslužuju..i želim da im se omogući sve da do toga i dođe Obećali su svašta pobrali su glasove a vidi sad
    Posljednje uređivanje od nety : 04.03.2012. at 01:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •