-
Nismo i ne možemo biti zadovoljni.Nema razloga za ovakvo poigravanje neplodnim parovima.Dobro se zna što je zlatni standard i što je optimalno liječenje neplodnosti.Umašoj zemlji imamo stručnajke i imamo opremu,ali nema sluha.Zakon i opet kroje dva čovjeka koji su uz pomoć onog kojeg smo jedva čekali da se makne krojili i ovaj za sada važeći,sramotan,ponižavajući i diskriminirajući.
Nikada se u životu nisam osijećala kao kokoš,da mi netko određuje na koliko ću jaja sjediti,3,5,8,a sada se na žalost tako osijećam.
Samo kokoš nema pravo glasa,a ja imam i dala sam ga onima koji su obećali,ne jedan među njima,svi.
Dižem svoj kukuriku glas za prava neplodnih pacijenata,za razmijevanje,dobru volju i htijenje,jer ne tražim ništa drugo nego biti majkom u zemlji koja mi je obećala da ću promijenom vlasti imati ,svoju šansu i svoje pravo.Da će intersi nas koji želimo postati roditelji biti ispred svih pojedinačnih,neutemeljenih,nazadnih i nedemokratskih.Tražim svoje pravo na izbor!
Tražim ispunjenje onoga što nam je obećano,a obećano nam je upravo to,PRAVO NA IZBOR!
U vremenu kada se djece rađa sve manje,zašto nas nitko ne čuje ,zašto nas nitko ne podupire ?
Radi se o 200 000 ljudi čije se pravo na roditeljstvo stavilo na kocku ovim nakaradnim Zakonom,sada se opet stavlja na kocku nekakvim ograničenjima,vladajući zar ste zaboravili da je kocka bačena?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma