Nismo i ne možemo biti zadovoljni.Nema razloga za ovakvo poigravanje neplodnim parovima.Dobro se zna što je zlatni standard i što je optimalno liječenje neplodnosti.Umašoj zemlji imamo stručnajke i imamo opremu,ali nema sluha.Zakon i opet kroje dva čovjeka koji su uz pomoć onog kojeg smo jedva čekali da se makne krojili i ovaj za sada važeći,sramotan,ponižavajući i diskriminirajući.
Nikada se u životu nisam osijećala kao kokoš,da mi netko određuje na koliko ću jaja sjediti,3,5,8,a sada se na žalost tako osijećam.
Samo kokoš nema pravo glasa,a ja imam i dala sam ga onima koji su obećali,ne jedan među njima,svi.
Dižem svoj kukuriku glas za prava neplodnih pacijenata,za razmijevanje,dobru volju i htijenje,jer ne tražim ništa drugo nego biti majkom u zemlji koja mi je obećala da ću promijenom vlasti imati ,svoju šansu i svoje pravo.Da će intersi nas koji želimo postati roditelji biti ispred svih pojedinačnih,neutemeljenih,nazadnih i nedemokratskih.Tražim svoje pravo na izbor!
Tražim ispunjenje onoga što nam je obećano,a obećano nam je upravo to,PRAVO NA IZBOR!
U vremenu kada se djece rađa sve manje,zašto nas nitko ne čuje ,zašto nas nitko ne podupire ?
Radi se o 200 000 ljudi čije se pravo na roditeljstvo stavilo na kocku ovim nakaradnim Zakonom,sada se opet stavlja na kocku nekakvim ograničenjima,vladajući zar ste zaboravili da je kocka bačena?