Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 177

Tema: Jesmo li zadovoljni?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ne, nisam zadovoljna nimalo

Iako jesam trenutno trudna iz Ivf postupka, ne smatram da me se tema vise ne tice
    Tice me se zbog mojih prijateljica i zbog mog djeteta

Pisem pismo

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne, nisam zadovoljna. Imamo novu epidemiju - kolektivnu amneziju! Sramota

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ne, nismo zadovoljni...i dalje moramo vani...sirotinjo i bogu si teška

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne,nisam zadovoljna!!! Moj su glas,i glasove moje familije...dobili na osnovu obecanja( promjene mpo zakona) ...
    Mi Vama glasove,vi nama rogove!!!
    Sram ih bilo.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

NE nisam zadovoljna

kokos avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nisam zadovoljna, naravno.
    Odluku o broju stanica koje će se oploditi, odluku o broju stanica koje će se vratiti, odluku o dobi kada više nema smisla ići u postupke, sve to ne treba biti ograničeno zakonom već se liječnicima treba dozvoliti da odluče za svaki slučaj/ženu indvidulano, prema dijagnozi. Ova savjetovanja, naravno, trebaju biti na dobrovoljnoj bazi, kao podrška... ok je informirati parove o pravnim aspektima, ali samo to.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne, nisam zadovoljna. Jer sam prevarena lažnim obećanjima. Uz ti mi je liječenje na čekanju već 3 mjeseca jer se čeka zakon. Na kraju ispada da se čeka "isto s****e, drugo pakovanje". Nakon bacanja stanica ( "samo 3 zrele"), sad i propadaju u čekanju. Nemam ih beskonačno. Moj glas više nemaju.
    Ja sam pisati počela još jučer. Kap koja je prelila čašu je bilo gledanje ministrovog predizbornog obećanja.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nisam zadovoljna jer nam se konstantno laže. Mrzim dvoličnost a političari su baš takvi, mijenjaju mišljenje kako vjetar puše. Iskreno nisam glasala za pijetlove i kokoši (nisam ni za hdz da se zna) ali očekivala sam njihovu pobjedu te da će se držati obećanog. U tome svemu mi ispadamo naivne kokoši jer vjerujemo praznim obećanjima. Sram ih može sve biti jer mislite samo na svoje gu..ce i tople fotelje. Da ste vi ili vaše dijete u mpo vodama pitam se kako bi razmišljali i reagirali. U tom slučaju bi sigurno „preko veze“ zaobišli zakon ili našli rupu u njemu. Novi zakon daje samo mrvicu pomaka na bolje od starog ali miljama je to daleko od optimalnog liječenja za pacijente. Što se tiče obaveznog psihološkog savjetovanja prije mpo savjetovala bi isto i za saborske zastupnike. Mislim da bi za psihijatre tamo bilo više posla

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

NISAM ZADOVOLJNA.

Očito je da su predizborna obećanja propala drugi dan nakon izbora. A što se drugo moglo očekizati od Milanovića i ekipe? Od početka mi je mutan lik, a to se sada i potvrdilo.

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

NE!!!!! Naprotiv totalno sam razočarana i ljuta!
    Ja sam prvi dan nakon izbora pisala g.Milanki Opačić i ona je odgovorila da imaju spreman zakon iz 2004. koji je sastavila struka i da u relativno kratkom roku ići pred vladu, a gle čuda prošlo je 3 mjeseca i nikom ništa! Ja sam naručena u postupak za 15 dana i puna mi je kapa čekanja!
    Idem joj opet poslati mail!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pitanje : je li kome ministar odgovorio na mail???

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A kako bi bili zadovoljni? Hajdmo uzeti nešto od ovoga svega što su djevojke iznad zaista lijepo i pametno napisale i idemo to potpisati imenom i prezimenom i poslati onima koji su nam obećali.
    Mislim, skupno... Da ne šaljemo jedan po jedan. Ili?
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 01.03.2012. at 15:49

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nismo zadovoljni. Copy>Paste cijelog ovog topica u jedan lijepi dokument pa na mailove...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ne, nikako NISAM ZADOVOLJNA.
    To rade samo zato da bi pogodovali sebi i farmaceutskim tvrtkama koje masno ubiru pare od nasih skupih lijekova.
    S druge strane, neki od lijecnika preprodaju skupe lijekove na teret onih koji nikad nisu trebali MPO a imaju pravo na 6 postupaka i to zna pola SD.
    Sto ce reci, imam pravo na 6 MPO, ali to nikad necu koristiti pa ce pod mojim imenom dobiti to netko drugi ili ce se to samo preprodati u pola cijene. Muka mi je od ove drzave i sustava koji nije nista drugo nego ziva korupcija i mito. Da smo bar imali za koga drugog glasat. Cak i svjesni cinjenice da su ovi prije pokrali max, i da to ovi novi ne mogu samo tako vratiti ali vratite nam mogucnost da postanemo RODITELJI. Da jedan MILINOVIC TRPI HIPER 7 DANA, BI GA VIDLA KAK BI SE NOSIO SA TIME.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ne nisam zadovoljna, strašno je sve to!
    kakvi lažovi i prevaranti, pomalo me sram što živim u ovoj zemlji..

bubi33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

NE, NISMO ZADOVOLJNI!!!

Osjećamo se prevareno...

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

NE,nisam zadovoljna!!

Žalosno i jadno,ništa drugo..uvijek je bilo i bit će da se sve slama pod leđima nas običnih smrtnika..
    Vjerovala sam da ćemo izborima nešto promjeniti..

Katastrofa...

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje : je li kome ministar odgovorio na mail???
    pisala sam ministru sredinom drugog mjeseca, iznervirana vise i sva jadna čekajući kad će više zakon o mpo u saborsku proceduru na njegov privatni mail. odgovorio mi je nakon par sati ono što je već svugdje bilo taj dan izašlo, a još nakon par sati primila sam mail od njegove tajnice gospođe Krištić da dođem u ministarstvo na razgovor o zakonu. Tako sam upoznala dvije prekrasne Rode i jednu snažnu saborsku zastupnicu.

dakle, on odgovara na svoje mailove. samo je pitanje koliko je pritisnut od strane drugih da ide takav zakon sa ograničenjem na 8 j.s.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

NE, nisam zadovoljna

I više od toga... HDZ me (samo) prevario, ali ovi su me IZDALI jer sam i ja dala glas

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

NE

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

NE nisam zadovoljna!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure, podržavam vas! Tužno je što puno nas mora u inozemstvo radi ostvarenja majčinstva...a ja spadam u one kojima je to jedina moguća opcija.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tetadoktor prvotno napisa Vidi poruku
    pisala sam ministru sredinom drugog mjeseca, iznervirana vise i sva jadna čekajući kad će više zakon o mpo u saborsku proceduru na njegov privatni mail. odgovorio mi je nakon par sati ono što je već svugdje bilo taj dan izašlo, a još nakon par sati primila sam mail od njegove tajnice gospođe Krištić da dođem u ministarstvo na razgovor o zakonu. Tako sam upoznala dvije prekrasne Rode i jednu snažnu saborsku zastupnicu.

dakle, on odgovara na svoje mailove. samo je pitanje koliko je pritisnut od strane drugih da ide takav zakon sa ograničenjem na 8 j.s.
    Ja sam zainteresirana ako ikako mogu pomoci, sto god da treba, ak treba i u vladu pred ministra. sve za svoje mrvice. cure, javite ako mogu ikako svojim glasom pomoci.

Jura avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne - nisam zadovoljan! Nažalost, ono ministrovo ponavljanje u nekim medijima: "ja to moram radi sebe ispuniti" pada u vodu. Ministre, razočarali ste nas!

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jedno veliko NE od mene!
    Iako ne živim u Hrvatskoj i priču o MPO-u sam prošla vani, podržavam vas i smatram zakon sramotnim. Pogotovo jer znam kako je to vani uređeno i grozno mi je što tolike od vas moraju kroz to prolaziti s raznim ograničavanjima i diskriminacijama,...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

dagnja - postoji li i kod vas obveza psiho savjetovanja?

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ne postoji ništa slično obveznom psihološkom ili pravnom savjetovanju. Doduše postupci su se zadnje 3 godine plaćali zbog krize koja je vlada, a na taj način je država štedjela, ali od prije pola godine je došla nova vlast pa su sada postupci ponovno besplatni za sve i nema ograničavanja: dobnih, spolnih, ni bilo kakvih drugih.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nisam zadovoljna. Duboko sam razocarana da su poklekli pred pritiscima. Tko zna u cemu ce jos tako pokleknuti. To je jako lose za sve. Nisu principijelni, nisu dosljedni. A ovo je i losa politicka odluka. Mislim, nije valjda da se nadaju pridobiti glasove desnice i embrija? Za to ionako nemaju sanse. A sad ni moj glas vise nemaju.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    ne,nisam zadovoljna i moj glas na izborima više nikada nećete dobiti,
    a dobili ste ga samo zbog obećanja da će vam ministre ostojiću ovo biti jedan od 3 prioriteta.
    I da,zakon 21. Stoljeća,uz ovakva najavljena ograničenja,ma o čemu vi pričate?
    upravo tako!!!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

DEFINITIVNO NE

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

NE, MOJ SUPRUG I JA NISMO ZADOVOLJNI!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od applepie : 01.03.2012. at 18:29

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

osjecam se prevareno i razocarano. NISAM ZADOVOLJNA!
    Vise boli ova prevara od svih milinovicevih lazi.
    Boli mene, koja trenutno lezi na krevetu sa svoje 2 curice, ne mogu ni zamisliti kako boli one koji jos nisu pomirisali i poljubili svoje dijete.
    SRAMITE SE!!!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

rajko.ostojic@miz.hr
    to vam je nova adresa

i ne nismo zadovoljni

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ne, ne i ne!

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svi vi nezadovoljni, ogorčeni, izigrani i prevareni dokle mislite trpiti u tišini?
    Kažem u tišini jer par mailova i postovi na forumu teško da će nešto promijeniti.

Nitko se neće boriti za nas ako se mi sami ne borimo, sami najbolje znamo gdje nas najviše boli i šta treba mijenjati.
    Dođite u Betu, u što većem broju, trebamo vas jer "kad se male ruke slože, sve se MOŽE". Ne dopustite drugima da kreira naš reproduktivni put bez da se i naš glas čuje.
    Dođite, svaki član nam je bitan, svaka ideja je važna!

http://www.beta.hr//index.php?option...d=32&Itemid=50

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

NE nismo zadovoljni

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

NE, NISMO ZADOVOLJNI!!!!!!!!!

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ne, nisam zadovoljna!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

8? 8???!!!!

Slijedeća vlast će staviti, recimo, odoka, 5?
    Ministre, nos ti...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne, nisam zadovoljna. (I fali mi smajlić-bljuvić. )

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nisam zadovoljna!!!!!

_plavusha_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

NE!!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nismo i ne možemo biti zadovoljni.Nema razloga za ovakvo poigravanje neplodnim parovima.Dobro se zna što je zlatni standard i što je optimalno liječenje neplodnosti.Umašoj zemlji imamo stručnajke i imamo opremu,ali nema sluha.Zakon i opet kroje dva čovjeka koji su uz pomoć onog kojeg smo jedva čekali da se makne krojili i ovaj za sada važeći,sramotan,ponižavajući i diskriminirajući.
    Nikada se u životu nisam osijećala kao kokoš,da mi netko određuje na koliko ću jaja sjediti,3,5,8,a sada se na žalost tako osijećam.
    Samo kokoš nema pravo glasa,a ja imam i dala sam ga onima koji su obećali,ne jedan među njima,svi.
    Dižem svoj kukuriku glas za prava neplodnih pacijenata,za razmijevanje,dobru volju i htijenje,jer ne tražim ništa drugo nego biti majkom u zemlji koja mi je obećala da ću promijenom vlasti imati ,svoju šansu i svoje pravo.Da će intersi nas koji želimo postati roditelji biti ispred svih pojedinačnih,neutemeljenih,nazadnih i nedemokratskih.Tražim svoje pravo na izbor!
    Tražim ispunjenje onoga što nam je obećano,a obećano nam je upravo to,PRAVO NA IZBOR!
    U vremenu kada se djece rađa sve manje,zašto nas nitko ne čuje ,zašto nas nitko ne podupire ?
    Radi se o 200 000 ljudi čije se pravo na roditeljstvo stavilo na kocku ovim nakaradnim Zakonom,sada se opet stavlja na kocku nekakvim ograničenjima,vladajući zar ste zaboravili da je kocka bačena?

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Nismo zadovoljni!!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ne samo da nisam zadovoljna, nego sam duboko razočarana. Jedini razlog zašto sam izašla na zadnje izbore i zašto sam im dala svoj glas su isključivo predizborna obećanja vezana za promjenu zakona o potpomognutoj oplodnji. Ništa me drugo od njihovih obećanja i programa ni nije interesiralo.

Prošlom ministru smo pisali i prigovarali da stalno iznosi laži u javnosti, obmanjuje nas i vrijeđa. Iskreno sam mislila da ću novom ministru Ostojiću jednog dana samo napisati pismo zahvale što nam je konačno donio zakon kakav zaslužujemo.
    Prošloj vladi barem nisam dala svoj glas, zato se sad osjećam još više izigranom. Prevareni smo, a zbog nas sjedite u toj fotelji. Zakon još nije ni promijenjen, a već ste tolika obećanja prekršili. Što nas još samo sve čeka?

Jedino pismo koje od mene trenutno možete dobiti jer vrlo slično kakvo je dobio i ministar prije vas. Sram vas bilo!

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne, nisam zadovoljna!
    Od prijašnje i ove sada vladajuće kaste ne očekujem NIŠTA sve su to isti ljudi koji se druže po ručkovima i privatno ali eto da bi im bilo zanimljivije u životu KAO razilaze se
    u političkim stajalištima a u prncipu baš ih briga za sve osim za sebe tako da im je izmjena Zakona o MPO totalno trivijalna, samo mi nije jasan trust mozgova koji odlučuje o
    ovome umjesto da su preuzeli neki već postojeći model ali eto neka smo mi prvi u Europi po idiotskom zakonu!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jedino čime sam zadovoljna je činjenica da nisam uspijela izaći na izbore! I ma koliko mi je tad bilo žao, sad mi nije.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku
    NE!!!!! Naprotiv totalno sam razočarana i ljuta!
    Ja sam prvi dan nakon izbora pisala g.Milanki Opačić i ona je odgovorila da imaju spreman zakon iz 2004. koji je sastavila struka i da u relativno kratkom roku ići pred vladu, a gle čuda prošlo je 3 mjeseca i nikom ništa! Ja sam naručena u postupak za 15 dana i puna mi je kapa čekanja!
    Idem joj opet poslati mail!
    jel baš rekla ovaj iz 2004 (daj Bože da imamo takav Zakon) a ne onaj SDP-ov prijedlog koji su donijeli prije ovog Milinović/Golemovog?
    Inače taj iz 2004-e bi bio idealan, šteta što skuplja prašinu tolike godine, čudi me da se struka koja ga je pisala ne bori skupa s nama da upravo takav Zakon dobijemo.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zašto te čudi ružice?

većina struke je već pokazala (ponovit ću - čast iznimkama) da nije uz pacijente i da se ne bori za najbolji interes pacijenata

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

nego...evo mene sad u svojstvu moderatorice ovog pdf-a...

moram vas zamoliti da u vašem revoltu ne prelazite granice pravila foruma...
    ... da ne bude direktnih uvreda, psovki i sl. složenica upućenih trećim osobama koji nisu korisnici ovog foruma (normalno, niti onima koji jesu)
    uvijek na ovakvim temama se naše nezadovoljstvo teško kontrolira - što je potpuno razumljivo
    ali ja moram rasprvu držati u okviru pravila

slobodno iskazujte svoje mišljenje, ali tako da ja ne moram intervenirati...sve znate

hvala na razumijevanju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •