vidjela sam članak, iskreno ne piše ništa pametno osim da se nacrt sada češlja sa proširenim povjerenstvom i da to što stoji u nacrtu ne znači ništa jer će se ionako mijenjati. jer kao u nacrtu stoji pp savjetovanje koje on svakako misli izbaciti.
meni sve to izgleda kao pokušaj ušutkivanja nas nezadovoljnih u stilu da nemamo što galamiti dok ne izađe pravi zakon jer nacrt ne znači ništa, a kad se zakon izglasa možemo se slikati.
članak se zapravo prvenstveno bavi time što mi suludo čuvamo smrzliće za vijeke vijekova. to doista je suludo, čak se citira dr Vlaisavljevića koji navodi da ne zna za ijednu zemlju osim nas koja nema propisan neko vremenski rok čuvanja. ja bih potpisala reny za boldano, bez majčine utrobe i bez implantacije nema govora o životu. da su sve oplođene stanice automatski djeca ja bih sada imala već jednu manju vrtićku grupu, no gle čuda još uvijek nemam niti jedno dijete. tamo u labu to je samo skup stanica, ako ih roditelji ne žele iskoristiti ja sam svakako za donaciju ili uništenje.
baš zanimljivo da je prošli tjedan odgovor bio kako je nacrt zakona gotov i već ide u proceduru, a u nedjelju u novinama objavljeno kako nacrt sam ne znači ništa jer ga pregledava prošireno povjerenstvo i rade izmjene.