-
iscrpljujući noćni podoji i trudnoća
drage mame...
imam kćer staru godinu i mjesec dana i trudna sam 4 mjeeca. ubija me noćno dojenje jer ona je sad na cici češće nego kad je bila novorođenče. cendra svakih sat vremena i traži cicu, ne pomaže maženje, pjevanje, varalica... premorena sam. uz to imam i jake, nadam se bezopasne kontrakcije pa pijem magnezij. u užasnom sam strahu kako će to izgledati kad dođe prinova jer ovo je s jednom bebom neizdrživo, a s dvije....pa još manjoj treba dati prednost, a ova ne odustaje...dere se...
uglavnom, želim izbaciti noćno dojenje...
jako bi tado imala tandem kad rodim, ali ne ovakav. nadam se da me razumijete.
ona je premala da joj objašnjavam kako se cica pokvarila i sl. ima tu na forumu super ideja, ali premala mi je za to.
mazanje cice s octom, limunom...to je dijete koje obožava kiselo i na mamu jede sve.
bilo bi divno kad bi ovo bila faza koja će proći za mjesec dva, no čitajuči forum vidim da mali sisavci i s dvije godine postanu pravi ovisnici i nisam spremna na to s dvoje male djece.
molim vas kažite koju poučene vlastitim iskustvom. kako da rješim noćno dojenje. razmišljam da ju par dana ostavim s tatom u krevetu i zavežem se za radijator u dnevnom boravku tako da slučajno ne uletim u sobu kad počne cirkus...sve bi mi bilo jakše da je pol godine, godinu starija, ovako imam ogromnu grižnju savijesti, a ne mogu više ovako jer mi je inunitet u komi
hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma