draeg mame, odlučila sam provesti ukidanje od ponedjeljka kad je muž s nama jer radi cijele dane i vikend. većeras sam je stavila na spavanje oko pol 10. s cicom naravno. cicala je u 12, pa je tražila oko 2. e tu je samo puklo. to je bio taj trenutak. nisam joj dala cicu i od 2 do pola 3 je vrištala iz petnih žila. muž je uletio u sobu kao da gori, pa sam i njega u tren smirila i morao je mirno ležati od pola 3 do 15 do 3 je cvilila i tu i tamo vrisnula da se vidi da ima još snage. onda me zagrlila i slijedećih 10 min se igrala s mojom kosom i tako uspavljivala. zaspala je oko 3 i spavala do 7 (to nam je zadnje vrijeme rekord) u 7 se inače budi. tražila je cicu, dobila i sa smiješkom zaspala. sad je 9 i ona još spava. nije ju probudila nikakva buka , inače ju ujutro budi sve.
e, sad... kako je ovo bilo spontano zanima me vaše mišljenje. dal je ok bebi prije spavanja dati cicu da zaspi, pa po noći više nema ili bi ju trebalo izbaciti po sistemu nema cice kad je mrak? htjela bi biti doslijedna, provesti ovo do kraja i ne poslati dvosmislenu poruku. hvala mamuške na podršci i iskustvima!