Je čula sam za razne tehnike senzornih podražaja i dosta njih primjenjujemo privatno!! Al nikad nije na odmet čuti još pokoje iskustvo, a i vjerujem da stray_cat ima puno iskustva i da meni a i ostalima u mojoj situaciji može puno pomoći!!
I ja sama svaki dan saznam i čujem neku novu stvar, samo mi največi problem kasnonočno pretraživanje interneta, jel onda drugi dan nisam za ništa, a pedijatar moga sina je čovjek kojemu su malo jače kapi za nos kako on kaže sveta vodica i svaki moj pokušaj da s njim razgovaram o nekim sličnim stvarima sliježe ramenima i govori da je to moj izbor.
Vidiš zanimljiva mi je činjenica da koliko godina smo u redovitom hab programu i nitko, al baš nitko pa ni moj senzorički terapeut nije ni jednom spomenuo akupresuru kao jednu od opcija. Da mi nitko ama baš nitko nije spomenuo da odem gastroenterologu zbog neredovite stolice, jel kao sve je to normalno, i kako mi nitko nije spomenuo da prehrana u nekim slučajevima može izazvati razno razne reakcije kod djeteta.
Članica sam i udruge " SRCE", a s obzirom da je ta udruga relativno nova i da su tek sad u izgradnji svojega centra, bore se s financiranjem i nekim tehnikalijama pa još nemogu pružiti adekvatnu i raznoliku podršku svojim članovima.
Jako sam zainteresirana za asistenta u dječjem vrtiću, al imaju samo jednog, i sad su nešto počeli pokretati u tom smjeru, ali mislim da će moj sin prije izaći iz vrtića nego ga ja dobijem!!