-
Mučnina bez drugih simptoma
Jana je prekjučer popodne pojela jedan ekstra vrući fornetti s čokoladom. Odmah joj je bilo muka, cijelo večer se previjala, na wc-u bila 4-5 puta ali ništa. Noć prošla ok, ujutro sve 5, otišla u vrtić, popodne ju opet boli i previja se (inače nije fejkerica). Obavili pregled kod školske, tamo joj dr. obećala nakon cijepljenja nešto kaj želi pa ispao McD (
). Otišli, ona super volje, apetit odličan. Navečer opet naravno trbuh boli. Noć ok, ujutro opet malo boli. Ostala doma s bakom, trbuh prestaje. Cijelo to vrijeme stolica normalna.
Iz svega ovoga fakat ispada fejkerica, ali vjerujem da barem 95% nije bilo lažno.
Hoću zapravo pitati, takve mučnine zbog vrućeg tijesta, koliko to traje? Mislim, da mi zbog te premise ne promakne nešto drugo.
-
Čak je i moguće da ima crijevnu virozu "samo" s bolovima u trbuhu.
Prebacite se na laganu hranu par dana.
-
Ok, budemo ju pratili. Hvala!
Crijevnih viroza, aka rota virusa se bojim ko vrag tamjana, imamo izuzetno loša iskustva.
-
Mi smo svi odradili sličnu virozu unatrag tjedan dana. Izredali smo se jedan za drugim, nitko nije povraćao, uletilo par proljeva - ja sam čekala da bude onako klasično čišćenje dan-dva i onda smirenje. Ali kod svih nas je baš bilo isto - bol grčevita ispod pupka, stolica malo pošemerena i tako 3-4 dana.
Baš čudno.
-
bez obzira kaj joj je stavi je na probiotike.
inače ne kužim zakaj si je morala cjepiti ako je mala prije bila loše?
-
Uh vidiš, probiotika se nisam sjetila, imam onaj od homeopatice.
Ma ja uopće nisam očekivala cijepljenje jer nam je pedica u 11.mj. pred Grad mladih rekla da je dala i za školu. Onda je jučer ispalo da to nije bilo sve. :/
-
ali si trebala odreagirat, ak je maloj prije bilo loše, mi smo odgodili cjepljenje jer je mala bila šmrkava ( ili možda imala napadaj alergije9, uvijek treba pričekati ako nije dete baš potpuno zdravo
-
Baš smo u takvoj virozi, zavrti nas svih par puta dnevno. Stolice uredne osim E. on ima proljev.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma