Da javim da je naša Herlitz Flexi krajem trećeg razreda "umrla": kao da je nožem odrezano ono plastično dno - sad ima poklopac obje strane.Računali smo na nju i u četvrtom razredu pa me ovo malo iznenadilo...
Da javim da je naša Herlitz Flexi krajem trećeg razreda "umrla": kao da je nožem odrezano ono plastično dno - sad ima poklopac obje strane.Računali smo na nju i u četvrtom razredu pa me ovo malo iznenadilo...
Imate li kakva iskustva s H torbama koje za kopču imaju onaj trokut koji radi na magnet za zatvaranje?
Mi smo kupili flexicu tamnoplavu s Pegazom prije 2 mj u NN, sad vidim da je više nema za kupiti na njihovim stranicama.
E sad mi je jučer poznanica stavila bubu u uho da to zatvaranje nije dobro jer da se torba otvara kad ima puno knjiga pa da čujem iskustva. je li ta kopča ok?
L. se nikad nije žalio na kopču. A torba je nekad znala biti prepuna.
Ok, hvala. to mi je bitna info. šteta da vam torba nije duže potrajala. mi računamo bar prve 4 godine.
Tako sam i ja računala. I neugodno se iznenadila.
Ali - "osim" što joj je otpalo dno, torba je i dalje izgledala odlično, gotovo da nije imala znakove habanja. Pa si mislim da je možda to bila neka ne-sistemska greška.
I buduća prvašica A. je dobila Herlitz.
maruska, kakva, gdje i koliko?
nasa herlitz je pri kraju treceg razreda i super se drzi
ma, s obzirom da cesto glumi branku za gol i da nije bas mazena i pazena, genijalno se drzi
Posljednje uređivanje od summer : 15.04.2016. at 15:20
I da, ima tu s magnetom i uopce se ne otvara.
http://www.matras.pl/tornister-midi-...rlitz,p,181909
Narodne novine u Prvoboraca.
290 kn.
Meni je.... bljakica. Jedino mi je drago da nije roza.
Ali Ana je imala vrlo čvrst stav. Pa eto.
Moji oboje umaju flexi. Niti jedno se nije zalilo na otvaranje. Jedna ce sad u treci a druga zavrsava 4.
http://www.fishpond.com/Toys/Herlitz.../9999635064827
mi kupili ovu za cca 450 kn u NN a ovdje je na slici 166 eur. otkuda takve razlike u cijeni?
Mi ove godine imamo prvašicu pa sam htjela pitati ima li tko iskustva s torbom herlitz ultralight?
Ja uopće ne znam kako procijeniti hoće li mu torba biti dovoljno velika/prevelika/premala/preteška...
Malac ima 19,5kila, trebam neku laganu. Ali dal će sve stvari stati :ne zna: čak ni uživo kad vidim nemam pojma jer ne znam što prvašići nose
Ova herlitz ultralight ima 700g pa mi se čini baš lagana, samo bih voljela da netko napiše iskustva ako ima s tom torbom, da li je dovoljno velika...itd
I da torba ima deset grama, bit ce preteska zbog milijun knjiga i biljeznica, jedva je ja teglim. I moj je imao 19kg kad je krenuo u skolu, kotacici su nas spasili.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Prvo dijete- Herlitz klasicna- nije nam bila bitna tezina ali torba je bila kvalitetna i taman velicine
Drugo- Scout- vrlo kvalitetna,ali velika i nezgrapna
Trece- Step by step jer ima 750 gr i sitna je torba i stvarno je najbolja od svih isprobanih. Dijete je imalo 17kg i bila niska tako da je to bila jedina torba koja joj nije isla preko guze kad bi je stavila na ledja. Sad je 3 razred i jos uvijek joj nosim torbu jer joj je preteska jer je i dalje sitna. Al je torba fantasticna.
Kotacici nisu opcija ako se moraju s torbom penjati na kat- to bude bitno teze za ledja djeteta nego staviti tesku torbu na ledja..
Moj mršavko imao je normalnu torbu Herlitz, totalno mu je bila ok. Stariji isto nosio je 2 god.po meni je pomagao duze ali jw vise puta nastradala pa je jedan plasticni dio puknuo. Super mi je sto torbe na naramenici imaju spuzvasta pojacanja i mekana pa ih ne žulja. U torbu stane sve potrebno ne mozes fulati i tjelesni i pernica i sve knjige i biljeznice. Moji ih nose svaki dan u skolu. 2x tjwdno su imali i treninge stao je i dodatni dres i majica ili trenirka za trening.
Narodne novine Savski gaj, XIII. put 6,
Posljednje uređivanje od mašnica : 03.06.2020. at 06:12