zato ja i mislim kupovati sad, mada kako vidjeh neki su to obavili vec ranije.
nadam se da klincu koji krece sad u skolu nece biti od presudne vaznosti da li je torba dizajn 2011 ili 2012![]()
zato ja i mislim kupovati sad, mada kako vidjeh neki su to obavili vec ranije.
nadam se da klincu koji krece sad u skolu nece biti od presudne vaznosti da li je torba dizajn 2011 ili 2012![]()
je li tko vidio uzivo te herlitzove torbe s linka narodnih novina?
pretinci, naramenice?
je li ista cijena u ducanu i preko weba?
mi smo kupili "lanjsku", prvašić sam odabrao. ja sam online pogledala novu kolekciju i nijedna torba nije bila ni približno tako lijepa. a cijena presmiješna, niti 150kn.
i potvrđujem dosad napisano, "kutijasta" torba je najbolja za sve posložiti i organizirati, pregledna je, stabilna na podu, nije previsoka na leđima (za još relativno nisko dijete). druga je stvar što je ionako preteška pa je roditelj nosi ponedjeljkom i petkom, badava torba od 1kg ako je u njoj 5kg knjiga. ne mogu procijeniti koliko bi izdržala svakodnevno nošenje i habanje, ali naša nakon jednog i pol polugodišta u boravku izgleda kao nova.
Ma naravno, ja sam kupila prošle godine iz nove kolekcije jer sam zakasnila na sniženja, odnosno nisam imala pojma da ih ima. Voljela bih platiti manje (ma zamisli čudakinje)
Naša je Herlitz, mislim compact, to je ona druga po veličini. Dobra je, prazna 850 g, izdržljiva, a moj mali nije pažljiv prema njoj. Izgleda isto kao kad je kupljena, a nosi je svaki dan (nije u boravku). Stane u nju sve. Njemu nije prevelika.