da, dobit ces obavijest na mail
Posljednje uređivanje od Maruška : 06.02.2013. at 13:38
Nisam se još registrirala. Samo me zanimalo kako to ide s tim aukcijama.
U pravilu, ako sudjeluješ u aukciji, očekuje se da si ozbiljan kupac i da ćeš na kraju stvarno i kupiti predmet (ako ga osvojiš). Uz obavijest o osvajanju predmeta imaš i link "Pay now" koji te vodi prvo na fakturu (gdje vidiš sve podatke o predmetu, cijeni, poštarini, adresi isporuke) a zatim na PayPal kako bi dovršila plaćanje.
Koliko ste čekale torbu da stigne? Ja stavila adresu u IT.
par dana od uplate. ak se sjecam ne vise od 5.
da, maksimum, par dana, možda tjedan... .a još je bilo vrijeme Božića
Da li je netko kupio onu zelenu s mačkicom i kakva je stvarna boja?
dakle zelena torba je zelena...hahaha...ne onako svjetla kao kod našeg favorit ebay sellera niti onako tamna kao na nekim drugim slikama...nešto između.Nije bljedunjava,ni kričava,ni tamna...baš je ok. ( a i umjesto kitty igračkice,dobili smo plišanog medu i princes mačkicu - bar se nisu posvađali...sin je uzeo mačkicu)
Bimba, dobro jel to onaj merceole? Ili tak nekak.
je,taj jestigla je 3 dana na adr.u IT
ps:probam slikat da vidite realnu boju![]()
moja cura je prvi razred i ima Herlitz midi torbu. Torba je super, ali kada ponedjeljkom stavi sve knjige malo je na knap. Ne stanu nikakvi dodaci, a pernica na tri kata koju ima i želi nositi baš i ne stane.
vodite i o tome računa kada kupujete.
mislim da se vec spomenulo da su samo compac i delux anatomske i da su one dovoljno velike.
Zar nije flexi?
ona je najveća http://www.herlitz.de/en/products/sc.../overview.html
pogubila sam se![]()
pardon, da flexi (ostalo mi delux sa ebaya)
delux je samo paket
flexi.
i sad si me zbunila s linkm, bila sam uvjerena da je compac veca od midi i da midi nije anatomska. a na ovom linku su sve anatomske :/
al ok, mi smo svoju flexi kupili.
Posljednje uređivanje od leonisa : 20.02.2013. at 12:03
Pa i ja mislim da je prije compac bila veća od midi.
Ovo je stara compact
Ovo je stara midi
Ovdje je compact veća od midi
kakva je razlika između ovih torbi i McNeill?
E, fakat, to hoću pitati. Znam koji je naziv topica, ali ajd - zakaj smo zapeli za Herlitz torbe? Zar su to jedine ergonomske, lagane blabla torbe na tržištu?
bimba - znala sam da ćeš se odmah tu doć šepurit![]()
Upravo sam na ebayu skužila da ima ovih torbi (konkretno sam zelenu macu skužila) da se prodaje SAMO torba, bez ijednog dodatka. Dostava samo u Njemačku. S poštarinom 260kn. I nema bidanja.
A koliko vidim po bidanjima, neću ovu 8-dijelnu dobiti ispod 450kn, nema šanse. Znam da je leonisa pričala da je vidjela da je otišlo za 30 eura, ali to mi zvuči nevjerojatno - u zadnjih mjesec dana koliko pratim, nema konačnog bida nižeg od 55 eura (plus poštarina).
I sad si razmišljam da li su svi ti dodaci zbilja vrijedni 200kn kolika je razlika?
Pernicu doma imamo, potpuno novu, jedino kaj je roza, Schneiderova mislim. Kutijica za užinu je obična plastika, toga ima posvuda za 30kn. Torbu za papuče se negdje kupi, ili baka skroji. Ostatak...
Nisam vam stavila link te jedne torbe - http://www.ebay.de/itm/HERLITZ-FLEXI...item589c4a21ed
Inače, Jana je u suzama izjavila da ona hoće cijeli komplet (ionako sam računala da će tako i biti, to je ona plakala misleći kak joj to ne želimo kupiti).
upravo tako, cijena im je na sniženju više nego povoljna za ono što dobiješ (kategorija takvih laganih torbi cjenovno se ni blizu nije mogla pronaći po knjižarama, barem ne kad smo mi kupovali prije 2 god.)
Kupili smo je u proljeće u knjižari Narodnih novina na Trgu žrtava fašizma, debelo sniženu. Cijene su bile od 150 do 250kn koliko se sjećam.
Evo klinac je nosi već drugu godinu, ko nova je (s time da mi nosimo torbu svaki dan doma, ne barata s njom samo vikendom).
mi isto kupili herlitz, stigla za 1 dan na adresu u Njemačkoj![]()
mi imamo herlitz i prezadovoljna sam. hvaliteta extra.
placena nesto manje od 400 kuna u NN, sad je 260 na snizenju.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...ioilkZK3RrLV5v
ova s mackom na koju smo sve navalile za curesamo roza (zelenu nemaju) kosta 440kn u NN.
i to samo torba. bez 7 dodataka.
leonisa,mene je toliko kostala sa svim dodacima![]()
Ja sam kupila sve po punoj cijeni u NN, drugi put ću pametnije.
I bilo bi mi baš žao da nismo skompletirali torbu, pernice i vreću. Čak sam i etikete napravila s istim motivom.
http://www.toysrus.at/product/larger...g&imageIndex=0
Ima ovakvih kod nas za kupiti?
cijena u Grazu je za nekomentirati, na e bayu kupujete nove ili rabljene torbe?
Ima u i NN. Mi smo kupili takvu.
Posljednje uređivanje od Lira : 23.02.2013. at 23:39
kupile smo sve nove,kod ovog prodavača : http://www.ebay.de/itm/5-Teile-HERLI...item53f5985e6f
Zanima me u vezi Herlitzovog modela flexi - vidim na slikama da nema onih dodatnih pretinaca/džepova sa strane i naprijed (kao što ima model Compact) - pa koliko je to možda nedostatak, s obzirom da ti pretinci uvijek dobro dođu, da se ne mora za sve otvarati torba. Vaša iskustva?? Meni se ta dva modela čine gotovo ista, cijenom (u NN) - Compact se može naći za oko 200kn, a Flexi nema ispod 400, i ima ih samo par komada. Zna li netko gdje se trenutno mogu naći Target torbe i po kojoj cijeni (''Rog'' s dostavom oko 500 kn)?
ja zelenu nisam vidjela, samo roza, zato i je mala radje odabrala zelenu. ok i radi neke mackice igracke koja je isla uz zelenu![]()
Ako ima neka cura da joj ta maca igračka nije zanimljiva, mi bi macu rado udomili. U bilo kojoj boji.
vjerujem da se moja odlucila za tu torbu radi mace.
mislim da sad ide helokiti kao macka igracka![]()
Posljednje uređivanje od leonisa : 27.02.2013. at 11:14