Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 421

Tema: Herlitz školske torbe

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    Evo naše, oduševljena sam (uživo je još ljepša, sove na poklopcu su "izvezene"):
    http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570084.html

Laka je ko perce. Iako manja od flexi, vjerujem da će sve što treba stati u nju.
    Ofkors tu su i obje prateće pernice, samo još vrećica za papuče fali.
    Sad tu čitam da mora biti tvrda i dali je ta smart tvrda, kakve su naramenice, jesu li podstavljene i daju li se regulirati po duljini?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo tu imas sve o smart modelu, a mozes i pogledati druge modele.

BC je imao compact. i u prvom razredu mu je bila OK, ali za drugi mu je mala. ima boravak, ali knjige idu svaki dan doma. no nas probelm je da on u torbu zeli drzati sve stvari pa i svoje cipele, koje skine u skoli, pa sa porastom noge mu je torba postala mala. iskreno mene je izenadila kolicina knjiga koju oni imaju. svi su pricali o tome, ja sam se cudila i sl. ali tek kad sam dozivjela shvatila sam koliko oni toga imaju.
    kod nas torba moze tarjati dulje, njegova iz 1. razreda je ocuvana i super, ali mu je mala.
    jesenas kad smo im kupovali on je dobio dinomaniu, a ona pegaus sto mi je bilo iznenadjenje. mislila sam da ce joj chic ili rose butterfly biti draze.
    http://www.herlitz.de/en/products/sc...els/flexi.html

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj vida prvotno napisa Vidi poruku
    Sad tu čitam da mora biti tvrda i dali je ta smart tvrda, kakve su naramenice, jesu li podstavljene i daju li se regulirati po duljini?
    Vida, ja sam svojem kupila ovaj model http://www.amazon.de/Herlitz-1116171...TZ+RANZEN+MIDI
    i na leđima mu savršeno stoji a lagana je ko pero kada je prazna.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj je u prvom razredu dobio nešto poput one educa, mrvu veće i čvršće.
    Bila je odlična za prvi ali u drugom mu je jednostavno bila mala, platila sam ju cca 130 kn.
    Sad sam obojici kupila midi, moždaje malo velika za prvi razred ali ako se ništa ekstra ne dogodi mislim da bi ta torba mogla biti dovoljna za prva 4 razreda. I predivno mi je što je dno torbe plastično, sad sam sigurna ako ostave u nekom blatu torbu da će knjige biti donekle osigurane.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo kupili, ne e bay-u preko onog sto su svi kupovali, msilim da ga je maruska izreklamirala. kupil dvije torbe 5 djelni komplet, doslo nas je sveukupno 130 eura s postarinom u austriju.
    sta su toliko skupe???
    prije malo vise od godinu dana, nasa, 8-djelni komplet je dosla nesto ispod 50e s dostavom.
    ne mogu vjerovati da su toliko poskupile.

Anemona, moja nema pernicu na katove. ima jedan kat, unutra su bojice, olovke i gumice i ima jednu malu (onu obicnu) u kojoj su skarice, ljepilo, siljilo, flomici (jer to sve moraju imati).
    kod torbe bi ja vodila brigu da je lagana, da ima kopcu koju moze zatvoriti, da ima sa strane pretince za gablec i vodu i da stanu slape (s obzirom da ce svaki dan nositi torbu, ne treba jos jedna u kojoj su slape).

kad je torba puna, ja je jedva nosim. uzas jedan. a jos i tjelesni, pa slape...
    mislim da sam izvagala i da ful puna torba tezi 8kila.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

e da, L. ima flexi i u nju stanu sve knjige, pernice, fascikl kojeg moraju imati za stavljati listice iz matematike (zadaca) i crteze, biljeznica za boravak (svastara) i knap slape (ona ih ne zna ugurati tako da se moze zatvoriti.
    tjelesni ne stane.
    i sve je knap.
    tako da smo uzeli manju od flexi, ne bi stale sve stvari.
    na ledjima se moze regulirati visina (ne samo remeni).
    Posljednje uređivanje od leonisa : 06.01.2014. at 12:13

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

leo da mislim da su skuplje nego prosle godine. dakle dva 5 djelna kompleta smo toliko platili.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    sta su toliko skupe???
    prije malo vise od godinu dana, nasa, 8-djelni komplet je dosla nesto ispod 50e s dostavom.
    ne mogu vjerovati da su toliko poskupile.
    to je zapravo još jeftino, ja ispod 80-100 eura nisam našla ništa i to bez poštarine

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i to na aukcijama?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da. mi smo bidali mjesec i pol. ovo je najpovoljnije sto smo uspjeli izbidati.

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Vida, ja sam svojem kupila ovaj model http://www.amazon.de/Herlitz-1116171...TZ+RANZEN+MIDI
    i na leđima mu savršeno stoji a lagana je ko pero kada je prazna.
    E sad me bune dimenzije te midi torbe na tom linku koji si ta stavila, piše da je manjih dimenzija od dimenzija midi torbi na herlitzovoj stranici?
    Ja sam prvenstveno htjela smart verziju jer je ona manja od midi ( bar tako piše na herlitzovoj stranici) s obzirom na djetetovu visinu i težinu (Cathy zna, ostale čitajte nizak i lagan) a sad na ovoj tvojoj midi piše da je manja?
    Veliš Cathy tvom djetetu dobro to stoji? Jel ti se ju da izmjeriti, vxšxd pa mi pošalješ mjere da se lakše odlučim?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

to smo negdje komentirale, nove su drukcijih dimenzija od starih, ako me pamcenje ne vara.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    e da, L. ima flexi i u nju stanu sve knjige, pernice, fascikl kojeg moraju imati za stavljati listice iz matematike (zadaca) i crteze, biljeznica za boravak (svastara) i knap slape (ona ih ne zna ugurati tako da se moze zatvoriti.
    tjelesni ne stane.
    i sve je knap.
    tako da smo uzeli manju od flexi, ne bi stale sve stvari.
    na ledjima se moze regulirati visina (ne samo remeni).
    malisa ima midi i stane sve, kao i kod leonise osim papuca i tjelesnog. ali on je u boravku pa ne nosi svaki dan

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

E sad me bune dimenzije te midi torbe na tom linku koji si ta stavila, piše da je manjih dimenzija od dimenzija midi torbi na herlitzovoj stranici?
    Ja sam prvenstveno htjela smart verziju jer je ona manja od midi ( bar tako piše na herlitzovoj stranici) s obzirom na djetetovu visinu i težinu (Cathy zna, ostale čitajte nizak i lagan) a sad na ovoj tvojoj midi piše da je manja?
    Veliš Cathy tvom djetetu dobro to stoji? Jel ti se ju da izmjeriti, vxšxd pa mi pošalješ mjere da se lakše odlučim?
    Visina: 38
    Širina bočno sa đepom: 24
    Širina:34

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Koliko sam skužila to je stariji model midija manjih dimenzija a otkad imaju start povećali su midiju dimenzije što nama bojim se ne bi odgovaralo, nažalost u NN-inama imaju sama jedan stari model midija koji se mom djetetu ne sviđa tako da ćemo valjda uzeti start (ako bude onog koji je on izabrao) a pošto su i pernice na popustu sve je to zajedno kao 4-djelni set jeftinije ( ne računajući poštarinu uopće) u NN nego na e-bayu, bar što se tiče buy it now ili ti sofort kaufen opcije

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Koliko sam skužila to je stariji model midija manjih dimenzija a otkad imaju start povećali su midiju dimenzije što nama bojim se ne bi odgovaralo, nažalost u NN-inama imaju sama jedan stari model midija koji se mom djetetu ne sviđa tako da ćemo valjda uzeti start (ako bude onog koji je on izabrao) a pošto su i pernice na popustu sve je to zajedno kao 4-djelni set jeftinije ( ne računajući poštarinu uopće) u NN nego na e-bayu, bar što se tiče buy it now ili ti sofort kaufen opcije
    Gle, ova koju mi imamo je kupljena pred cca.2 mjeseca tako da Midi u NN bi trebao biti tih dimenzija.
    Imaju izgleda još ove dvije: http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570075.html
    http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570074.html
    Ja sam za svojega htjela ovu ali on nije htio niti ćuti: http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570089.html

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A moj si je izabrao ovu http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570086.html, pitanje je samo hoće li mu se dok krene u školu i dalje sviđati pa me MM odgovara od kupnje torbe do jeseni...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A moj si je izabrao ovu http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570086.html, pitanje je samo hoće li mu se dok krene u školu i dalje sviđati pa me MM odgovara od kupnje torbe do jeseni...
    a gle, morat ce mu se svidati cijelu skolsku godinu. osim ako ne mislite kupovati novu kad mu se prestane svidati

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

baš sam to htjela napisati. Mene je to jako sekiralo šta ako onda sam odlučila da neće kupiti torbu sa nekim super likom koji je trenutno in jel to je trenutno ben ten, za tri mjeseca spužva bob onda neki treći...
    Doduše kada krene škola toliko toga će imati na izbor tako da mu torba ni neće biti u prvom planu, daš mu da si kupi bilježnce i naljepnice po želji i super.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moj jedini uvjet koji sam maloj dala je bio da torba ne smije imati nikakav lik iz crtica/stripa/polica ducana.
    naravno, ja sam izabrala odgovarajuce po svim tockama i ponudila joj izbor.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Iz vlastitog iskustva, imamo Herlitz torbu već drugu godinu i to model Flexi koji je najveći. U ovu mini ti neće stati sve knjige s bilježnicama. Pernica ti isto zauzima jako puno mjesta. Mi sada u drugom razredu jedva zakopčamo torbu. Navodno će slijedeće godine biti manje udžbenika pa možda i stanu ali prema sadašnjoj količini ne.

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nisam mislila uzeti mini nego smart a ona je istog volumena-13 l kao i midi a već su curke tu pisale da prvašićima sve stane u midi izuzev opreme za tjelesni?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nisam mislila uzeti mini nego smart a ona je istog volumena-13 l kao i midi a već su curke tu pisale da prvašićima sve stane u midi izuzev opreme za tjelesni?
    Meni je ta koja mu se sviđa fora, i ja bi mu ju kupila. Osim ako nisi spremna na ljeto iskeširati 400+ kuna za torbu.
    Imati će kaj birati crtančice, naljepnice, pribor za likovni...
    I ako bude previše izbora završit će ti u suzama a ti sa skupom torbom...
    Znam iz iskustva, ovo mi je treći puta da kupujem prvoškolsku torbu.
    Sada sam pametnija.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

E da, vidim da mu možeš još uvijek kupiti i pernicu i vrečicu za šlape sa tim motivom.
    Mi imamo ovu pernicu: http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...ce/570024.html

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kupljeno, i pripadajuče pernice

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Gdje ste bile u NN, jel ima neki dučan u kojem je najveći izbor i jete li i vodile sa sobom, moj hoće transformers, ali se dvoumim između http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570064.html i ili neke midi s transormersima, ali me brine hoće li on nositi tu s likovima iz crtića na jesen...... muko moja!?!??

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje ste bile u NN, jel ima neki dučan u kojem je najveći izbor i jete li i vodile sa sobom, moj hoće transformers, ali se dvoumim između http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570064.html i ili neke midi s transormersima, ali me brine hoće li on nositi tu s likovima iz crtića na jesen...... muko moja!?!??
    Najbolje ti je nazvati neku poslovnicu i pitati gdje imaju model koji te zanima i onda otići pogledati.(pročitaš im kod sa interneta)
    Već je jako različito od dućana do dućana.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kupljeno, i pripadajuče pernice
    I vrečica za šlape? Imaju i novčanik.
    Super, baš mi je drago.
    A onda kada počne sezona, biranje naljepnica, crtančica, pisanki...

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I vrečica za šlape? Imaju i novčanik.
    Super, baš mi je drago.
    A onda kada počne sezona, biranje naljepnica, crtančica, pisanki...
    Samo pernice, vreče za šlape imamo dvije nove pa mi je bilo glupo još jednu kupovati ( valjda će preživjeti što nije sve u kompletu), vidjela sam i novčanik i baš sam dvoumila bi li ga uzela ili ne i nisam, sad mi je malo žao a nema šanse da MM opet nažicam da ide u NN

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Samo pernice, vreče za šlape imamo dvije nove pa mi je bilo glupo još jednu kupovati ( valjda će preživjeti što nije sve u kompletu), vidjela sam i novčanik i baš sam dvoumila bi li ga uzela ili ne i nisam, sad mi je malo žao a nema šanse da MM opet nažicam da ide u NN
    pernice? pa koliko pernica si uzela?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    pernice? pa koliko pernica si uzela?
    Valjda dvije, jednu sa priborom a jednu praznu.
    Mi još moramo tu praznu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Valjda dvije, jednu sa priborom a jednu praznu.
    Mi još moramo tu praznu.
    Zašto? Pa kaj nema u punoj sve kaj mu treba za prvi razred (olovke, gumica, šiljilo, bojice, flomasteri)?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zašto trebaju 2 pernice?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mi čekamo poštara, trebala bi doći danas ili sutra, cura je izabrala ovu:

http://www.belmil.rs/products/school...school-bag_48/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ooops, krivi topic, naša nije herlitz

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zašto trebaju 2 pernice?
    Pa ko kaže da trebaju?
    Druga je zgodna za extra bojice i flomiće.
    Cure, torbe su krasne.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 08.01.2014. at 13:54

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

imam pitanje za flexi torbu za one koji je imaju: jel u onaj vanjski pretinac sa strane moze stati boca od 0,5l? cini mi se nekako tanak?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    imam pitanje za flexi torbu za one koji je imaju: jel u onaj vanjski pretinac sa strane moze stati boca od 0,5l? cini mi se nekako tanak?
    stane

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hvala na odgovoru!
    nasla sam neku povoljnu na amazonu, doduse kolekcija 2012, ali malcu se svidja
    idem narucit

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo gledam ove torbe, pa imam par pitanja. Vidim da ima više modela ovih Herlitzovih torbi po veličini, mene zanima
    da li su svi modeli lakši od 1 kg, i po vašem mišljenju koji bi od modela bio najbolji za jednu sitnu djevojčicu, koja k
    tome još ima i problema s kralježnicom. Bitno mi je da knjige stanu i papučice, a tjelesni može nosit i posebno jer ga ostavljaju u školi.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
    Evo gledam ove torbe, pa imam par pitanja. Vidim da ima više modela ovih Herlitzovih torbi po veličini, mene zanima
    da li su svi modeli lakši od 1 kg, i po vašem mišljenju koji bi od modela bio najbolji za jednu sitnu djevojčicu, koja k
    tome još ima i problema s kralježnicom. Bitno mi je da knjige stanu i papučice, a tjelesni može nosit i posebno jer ga ostavljaju u školi.
    najbolje bi bilo da odete u NN i da isproba sve modele

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

najbolje bi bilo da odete u NN i da isproba sve modele
    Tak sam i ja mislila, no mislim da nije isto probat praznu torbu, i torbu punu knjiga. Ne znam s obzirom na njene probleme i to da je sitna dal je bolje da je torba uža, šira, veća - manja - jedino da molimo da ju natovare s prosječnom težinom knjiga prvoškolca, pa da tak proba, zato sam i molila ak ima ko iskustva sa sitnijom djecom da preporuči model.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tak sam i ja mislila, no mislim da nije isto probat praznu torbu, i torbu punu knjiga. Ne znam s obzirom na njene probleme i to da je sitna dal je bolje da je torba uža, šira, veća - manja - jedino da molimo da ju natovare s prosječnom težinom knjiga prvoškolca, pa da tak proba, zato sam i molila ak ima ko iskustva sa sitnijom djecom da preporuči model.
    Moje dijete je trenutno 113cm i 20kg. Mi smo uzeli mušku verziju ovog modela: http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570071.html
    Nije mu prevelika na leđima i naramenice mu dobro stoje.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moje dijete je trenutno 113cm i 20kg. Mi smo uzeli mušku verziju ovog modela: http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570071.html
    Nije mu prevelika na leđima i naramenice mu dobro stoje.
    I moje dijete hoce bas tu ....samo sto je kod nas nema cekamo proljece i posijet baki...ja se razmisljam izmedju ovog midi i felxi modela..L je vec sad visoka 126 ( pojma nemam koliko ima kg....oko 25 mislim)

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Moja je visoka, ali jako tanka (128 cm, jedva 20 kg). Uzeli smo midi i dobro joj stoji, ok izgleda na leđima, ne preveliko, a kako će biti kad se napuni knjigama, vidjet ćemo.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naša H. torba teži manje od kilogram ne znam dali je to slučaj sa svim modelima

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj MoMo prvotno napisa Vidi poruku
    I moje dijete hoce bas tu ....samo sto je kod nas nema cekamo proljece i posijet baki...ja se razmisljam izmedju ovog midi i felxi modela..L je vec sad visoka 126 ( pojma nemam koliko ima kg....oko 25 mislim)
    MoMo, angažirajte baku već sada jer će popusti završiti do proljeća.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    MoMo, angažirajte baku već sada jer će popusti završiti do proljeća.
    i dosta toga je već rasprodano
    ostalo je samo ovo http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...ske-torbe.html (niti jedna flexi )

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Roko_mama, ako ne mora drzati stvari za tjelesni u torbi, onda nema potrebu za flexi. midi joj je skroz OK.
    a tezina je po meni koma, no kako ce biti od jeseni vidjet cemo. navodno ce biti lakse, ali nakladnici to kako sam cula rjesavaju da ce stanjiti papir, pa ce knjige biti lakse, a kvaliteta ce biti katastrofa

Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •