-
mamaLare 
možeš li mi dati recept za polpete od hobotnice/muzgavaca?
kod nas ovako:
brudet - od mišance, šta bude u ponudi, ili od škarpine (svježe ili smrznute), grdobine, smrznutog oslića, svježih srdela
pržene na ulju (pohano, tj. uvaljano u brašno) - srdele, inćuni, trljice, papaline, bukve, moli, moleti/pišmolji, kozice (ne valjam u brašno), lignje, sipice, kolutići lignjuna (smrznuto)
buzara - škampi i dagnje
zelena tjestenina - sa škampima/kozicama
imam i genijalan recept koji obožavam zelena tjestenina bob i škampi
a la bakalar - pravi bakalar ili smrznuti file oslica
u pećnici - pastrva, orada, skuše (ovo sam počela radit tek u zgb, nikad prije jer pečenu ribu jedemo sa roštilja, al smo zadovoljni i ovim načinom)
u pećnici sa krumpirima - punjeni lignjuni, hobotnica, muzgavci,
lešo - moli, list
najčešće mol jedemo tako da napravim riblju juhu od mola pa meso izmrvim i vratim nazad u juhu.
roštilj jedemo kod svekija i tu bude svakakve super ribe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma