Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: Prvašići i kako se pripremiti za prvi razred??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ivček torba mi je super, centar i ja sam gledala tu haminu na njihovoj stranici,ali nažalost nisam imala prilike ju vidjeti ni isprobati u živo. kako leži na leđima i da li je zaista jako teška čitala na nekom forumu.??

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

genius, na njihovim stranicama pise "vrlo lagana školska torba modernog dizajna", no cini mi se da je ona stvarno teza od bilokoje herlitz-ove torbe koja mi je bila u rukama. pronasla sam na jednom site-u podatak da je unicorn led torba teska oko 1420 grama. cini mi se da je to dosta, ali opet, meni je ovo jedino dijete i nemam iskustva s opremanjem skolarca. na leđima nam je odlicno stajala, cvrsta je i izgleda jako kvalitetno.
    moja je briga da ce mi dijete "prerasti" jednoroge do drugog razreda i da ce htjeti novu torbu, a onda mi je to malo previse novaca za jednu skolsku godinu.

vidjela sam i one klasik kockaste torbe, ali mi je to malo . procitala sam da im se stariji klinci znaju rugati zbog toga. s druge strane, ako se zele nekome rugati, uvijek ce pronaci "razlog".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •