Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Strawberry.net

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Strawberry.net

Vi cure što ste od njih naručivale, kažite mi da li oni uz pošiljku šalju i račun?
    Ili ga samo mailom pošalju?
    Zanima me da znam zbog carine...

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ime sajta nije strawberry.net već strawberrynet.com, pogrešno sam napisala naslov.

barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

malo pronjuškaj po njihovoj stranici jer vračaju carinu,
    kad stigne paket ako je preko 160kn i ako te carine sačuvaš taj račun od carine i
    pošalješ im na direktni mail za to. Kada su mene carinili nisu otvarali paket nego sam morala
    donijeti isprintan račun, e sad ovisi sve na kakvog carinika naletiš
    Posljednje uređivanje od barny : 02.03.2012. at 18:02

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nitko drugi?
    Gdje ste sada šminkerice u svilenim haljinama...

Barny, jel bio račun unutra kada si doma otvorila paket?
    Mene su isto zvali da im pošaljem račun, pa sam im htjela poslati malo kopipejstan rč.
    Da se ne zafrkavam sa povratom carine...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Mene su isto zvali da im pošaljem račun, pa sam im htjela poslati malo kopipejstan rč.

Mislim da ti oni ionako znaju sve cijene, surfaju oni naveliko.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad sam tek skužila da ti nisam odgovorila. Naručila sam samo jednom nešto od njih, još pred par godina, tako da se više ne sjećam je li unutra bio račun ili ne.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni je prija redovno narucivala i naslovila bi na nekog drugog,trazila da se to umota kao da ona toj osobi salje poklon....nikad nije bilo problema s carinom a iznos bi redovno bio preko 160kn...e,sad to je bilo prije par godina,sada su malo poostrili kontrolu....

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    meni je prija redovno narucivala i naslovila bi na nekog drugog,trazila da se to umota kao da ona toj osobi salje poklon....nikad nije bilo problema s carinom a iznos bi redovno bio preko 160kn...e,sad to je bilo prije par godina,sada su malo poostrili kontrolu....
    ovako i ja, ja sam stavila da mi je gift i još si napišem poruku i oni su to stavili u paketić, s time da su poruku stavili na njihovu čestitku.Nisam nikad platila carinu, ali nisam nikad ni naručivala neke velike iznose, cca 75 dolara,moja frendica je samo jedanput platila carinu,u pitanju je bio parfem.Sad, ja sam zadnji put naručivala prije par godina ne znam kak je sad, najbolje da se javi netko tko je nedavno naručivao.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo isto ovako, prije par godina sam bila redoviti naručitelj preko prijateljice i ovako je bilo, ne znam za danas.

barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Nitko drugi?
    Gdje ste sada šminkerice u svilenim haljinama...

Barny, jel bio račun unutra kada si doma otvorila paket?
    da bio je račun unutra ali sve jedno sam nosila isprintan račun, e sad ne znam moglo
    bi se desiti da ti otvore paket......ja se ne bih s time zezala. Kad mi se nije dalo zezati s carinom
    onda sam naručila svaki proizvod posebno do 160kn, tako da mi je znalo doći u istom danu i tri paketa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •