Trebala bi pomoć, odnosno nisam sigurna kako sastaviti prijavu državnom inspektoratu protiv trgovine koja mi neće zamjeniti proizvod koji je oštečen.
Naime u 12 mj, sam u sb trgovini kupila ugg čizme i stvarno sam ih nosila po suhom vremenu, koristila impregnacijski sprej...prema uputi na deklaraciji. I sad prije 2 tj, iz neznam kojeg razloga išla sam ih prebrisati vlažnom krpom ( piše na deklaraciji da se mogu oprati sa čistom vodom ) i nakon toga izbili su mi flekovi smeđo-naranđaste boje, desna malo ali lijeva užas
I nakon toga sam ih odnijela u trgovinu na reklamaciju, naravno nitko mi se ne može javiti tjedan dana, zatim ja zovem njih i vidim da me muljaju. Zovem ja za par dana njih i malo dignem frku. Drugi dan opet zovem i uredno mi vele da "komisija" mi je odbila zamjeniti čizme jer to nije nikakvo oštećenje.
Tako sam jadna da bi vrištala, platim ih 1600 kn i postupim prema njihovoj deklaraciji i eto mi
problema
Molila bi Vas za pomoć što i kako sad dalje, ja ću uzeti čizmice i hoću ih prijaviti inspektoratu jer deklaracija im nije u skladu sa stvarnim životom. Tko god da im je napisao deklaraciju gadno se zeznuo i ja sad na žalost spaštam.
ako je netko imao slična iskustva pls pomozite mi
Hvala