Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: prijava prodavača i sve o Uggsicama

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    nikka poslikaj i piši mail ravno proizvođaču.
    navedi i naziv i adresu dućana i sjedište firme.
    frendica je tako riješila stvar, doduše nisu bile u pitanju čizme, nego nešto drugo, ali svejedno.
    ako će ih netko stisnuti to će biti proizvođač.
    jesam i to sam napravila ali slovenci se ne mogu i ne žele miješati u njihove reklamacije...takav sam odgovor dobila od njih

baš me zanima da li bi se tako ponašali da sam ih kupila u Sloveniji???

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pa nisu proizvođači slovenci :/
    treba direktno u glavu.

konkretno u ovom slučaju koji sam spomenula radilo se o autu.
    tj. o novom autu, bilo je nekih problema i tu su ih zavlačili.
    direktno su se obratili proizvođaču mailo i u roku keks je bilo popravljeno,
    naravno o trošku firme.

a sad sam se sjetila da je poznanica dobila uggsice iz kanade, one vodonepropusne,
    nakon prve kiše su propustile i požutile.
    poslali su mail i slike, ne znam točno gdje, ali znam da je rekla proizvođaču,
    vratila im je ove čizme i za istu cijenu mogla izabrati koje je htjela iako nije imala niti račun.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nikka kako je sve završilo?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa dobro, a jesi im ukazala na to da su čizme kopija?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ako ne uspiješ ništa, kupi sprej za velur u boji čizama i prešpricaj ih. Bar ćeš izjednačiti boju.
    Ako velur nosite po snijegu, znaju ostati i fleke od soli, a to se ne može oprati, nego se sam širi dalje kako ih brišeš.

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo javljam Vam da je moja priča imala sretan završetek...zamjenili su mi čizmice
    nisam ih prijavila inspektoratu, već sam nazvala u sjedište firme i fino se porazgovarala sa gospodinom koji radi na reklamacijama i odobrio mi zamjenu. sad su čak i promjenili deklaraciju, nikako se nesmiju brisati sa mokrom krpom.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

baš mi je drago

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i meni,super!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Nikka evo imam isti problem samo je u pitanju sportina, a ne shoe box, danas su mi javli da su mi odbili reklamaciju i to se nisu udostojali ni nazvati, nego su mi poslali sms! s tim da je reklamacijski rok inace 15 dana, a danas je proslo tocno mjesec dana kako sam ostavila uggsice u trgovini na reklamaciji. Mozes mi molim te reci ako se sjecas koga si tocno kontaktirala? moje su cizme navodno bile u sloveniji na komisiji i tamo su mi odbili reklamaciju, nisam jos otisla po njih tako da neznam zasto je odbijena ali pretpostavljam da ce reci da je isto u pitanju ciscenje vodom koje oni kao ne odobravaju. Moje su inace cammel boje i cim sam ih dotaknula vlaznom krpom, bilo je narancaste boje po svugdje, s tim da se to nakon susenja pretvorilo u ogromne fleke deset nijansi tamnije nego cizme koje izgledaju prestrasno, a imala sam prije tih crne uggsice i isto sam ih prala i nikad nisu ni malo boje pustile ni nista.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •