pa nisu proizvođači slovenci :/
treba direktno u glavu.
konkretno u ovom slučaju koji sam spomenula radilo se o autu.
tj. o novom autu, bilo je nekih problema i tu su ih zavlačili.
direktno su se obratili proizvođaču mailo i u roku keks je bilo popravljeno,
naravno o trošku firme.
a sad sam se sjetila da je poznanica dobila uggsice iz kanade, one vodonepropusne,
nakon prve kiše su propustile i požutile.
poslali su mail i slike, ne znam točno gdje, ali znam da je rekla proizvođaču,
vratila im je ove čizme i za istu cijenu mogla izabrati koje je htjela iako nije imala niti račun.
Pa dobro, a jesi im ukazala na to da su čizme kopija?
Ako ne uspiješ ništa, kupi sprej za velur u boji čizama i prešpricaj ih. Bar ćeš izjednačiti boju.
Ako velur nosite po snijegu, znaju ostati i fleke od soli, a to se ne može oprati, nego se sam širi dalje kako ih brišeš.
evo javljam Vam da je moja priča imala sretan završetek...zamjenili su mi čizmice
nisam ih prijavila inspektoratu, već sam nazvala u sjedište firme i fino se porazgovarala sa gospodinom koji radi na reklamacijama i odobrio mi zamjenu. sad su čak i promjenili deklaraciju, nikako se nesmiju brisati sa mokrom krpom.
Nikka evo imam isti problem samo je u pitanju sportina, a ne shoe box, danas su mi javli da su mi odbili reklamaciju i to se nisu udostojali ni nazvati, nego su mi poslali sms! s tim da je reklamacijski rok inace 15 dana, a danas je proslo tocno mjesec dana kako sam ostavila uggsice u trgovini na reklamaciji. Mozes mi molim te reci ako se sjecas koga si tocno kontaktirala? moje su cizme navodno bile u sloveniji na komisiji i tamo su mi odbili reklamaciju, nisam jos otisla po njih tako da neznam zasto je odbijena ali pretpostavljam da ce reci da je isto u pitanju ciscenje vodom koje oni kao ne odobravaju. Moje su inace cammel boje i cim sam ih dotaknula vlaznom krpom, bilo je narancaste boje po svugdje, s tim da se to nakon susenja pretvorilo u ogromne fleke deset nijansi tamnije nego cizme koje izgledaju prestrasno, a imala sam prije tih crne uggsice i isto sam ih prala i nikad nisu ni malo boje pustile ni nista.