Citiraj nikka prvotno napisa Vidi poruku
mislim da je " komisija" izmišljena...znam da me vuku za nos! kaj je najgore neće mi reći tko je glavni zastupnik za ugg u hr, trgovačice su totalno needucirane ili namjerno ne žele reći. rekli su mi da je komisija sastavila pismeni zapisnik i da ću ga dobiti u ponedjeljak kad i čizme. najgore od svega u ostalim njihovim dučanima uredno tvrde da se mogu oprati sa vodom i da im se neće ništa dogoditi, samo se budu malo skrutile.

Ardanas zvala sam udrugu za zaštitu potrošaća i oni mi vele da ih prijavim državnom inspektoratu,
ali se bojim da bi to tek tada moglo potrajati.
iskreno srce mi se para, sva sam izbezumljena...nisam pametna što da učinim.

komisija nije izmišljena, to je uglavnom voditelj maloprodaje ili sam šef/direktor firme...
inače napravi kako su ti savjetovali u Udruzi za zaštitu potrošaća i prijavi ih inspektoratu...
sa tim papirom se nacrtaj u dučanu i kaži što si napravila (ili ako hoćeš prethodno ih nazovi na telefon) i da vidiš kako će se sve riješitu u 5 min...ne bi se čudila i da dobiješ nove čizme
znam što pričam jer nažalost tako funkcioniraju i u firmi u kojoj radim...ne žele odobriti reklamaciju i to prakticiraju dokle ide...ali eto ponekad se nađe netko i tko je spreman ići na inspektorat pa se sve odmah rješava
nemaš što izgubiti