-
Spava sam u krevetu oduvijek,a u svojoj sobi od preseljenja u novi stan prije 3 godine.
Vecernaj procedura je pranje zuba, tus, WC, citanje price (uz inhaliranje kad je prehladjen) i onda gasimo svjetlo, pozdravimo se (eventualno zamoli casu vode) i ostane u mraku uz mikro lampicu.
POnekad (dosta rijetko) mu se jos ne spava pa sam uzme nesto citati ili slagati i sam ugasi svjetlo i zaspe.
Tu i tamo dodjemo svi kasno doma (npr. iz kluba ili s izleta) pa onda preskacemo sve i nakon pranja zuba ide direkt u krevet i "laku noc" s pusom i to je to.
Prije nekoliko mjeseci smo imali dosta problema sa rastezanjem tog odlaska na spavanje, bilo ej i svadja i svega , no nakon citanja Juula smo odlucili maknuti sve granice (naravno, uvijek ide napomena "vidimo da si umoran, zeljeli bismo da ides spavati da se probudis odmoran za vrtic/izlet/whatever", ali ga ne vucemo tamo na silu) i od tada je pjesmica - sve 5. Tu i tamo i ode kasnije spavati (pa bude navlacenja sa oblacenjem dok je pospan ujutro),a li u 90% slucajeva je OK,a bilo ej cak slucajeva da je sam zazelio ici spavati - nezamislivo do tada!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma