Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Nemoguće ponašanje i kako se postaviti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Htjela bi mojoj curici (26 mjeseci ) pokazati slova, ali nemam ideju kako to uciniti na zanimljiv nacin. Imate ideje pls?

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela bi mojoj curici (26 mjeseci ) pokazati slova, ali nemam ideju kako to uciniti na zanimljiv nacin. Imate ideje pls?

probaj recimo puzzle sa slovima, to smo mi jučer baš našoj malenoj naručili (25 mj.). pokazuje interes za slova i brojke, čak neke brojkice i crta, a voli jako slagati puzzle i imenovati oblike puzzle ili, to planiram, ako će doista biti toliko nezasitna izrezati kartončiće i u živim bojama namaljati slova pa onda igra asocijacije neko slovo povezati sa pojmom koje već dobro zna

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam dosta rano M. počela pisati slova
    više nisam znala što joj nacrtati na onoj ploči piši briši pa bih napisala MAMA, TATA, BAKA, DEDA...
    vrlo je brzo naučila jer ja krenem pisati D, a ona viče deda... bila je mala, oko godinu i pol
    imaš za kupiti u Konzumu i Kauflandu (vjerojatno i drugdje), puzle gdje spajaš slovo i pojam V-vlak, čak je hrvatska proizvodnja
    od istog proizvođača (ne znam kako se zove, pogledaj na polici s igračkama tamo gdje su društvene igre, domina...) imaš i slova od debelog kartona i kartice s pojmovima i onda slažeš slova, no mislim da su puzzle bolja opcija
    a uvijek možeš i sama crtati neku sličicu i napisati riječ iznad, pokraj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •