Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Rodina pusa - curenje mokraće izvan pelene

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno Rodina pusa - curenje mokraće izvan pelene

Pozdrav svima,

ispričavam se ako je već odgovoreno na ovu temu, ali pretragom ne nalazim odgovor. Nakon 2 mjeseca počeli smo koristiti platnene pelene Rodina pusa i zaštitne gaće od poliuretana. Problem nam predstavlja da je Ani za 1.30 h mokar i kombinezon, a kamoli pelena. Pelena je pritegnuta, ali ne stegnuta (ne ostavlja tragove pritiska na koži). Sugestije?

Vanja

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije bitno da je pelena stegnuta, nego da su zaštitne gaće dobro stegnute i da apsolutno nigdje ne viri dio pelene izvan zaštitnih. dakle, prvo to provjerite

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Možda ti beba bude na boku malo dulje, pa si pišalina nađe put uz nogicu; i nama se to povremeno znalo dogoditi ali u pravilu su moje cure bile u platnenima po cijelu noć (znači od 19.30 do ujutro oko 8h (u jednoj) i nikad ili gotovo nikad im nije procurilo ništa, a inače su puno pile cijelu noć. Vježbaj malo postavljanje pelene

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala na savjetima.

Vanja

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i meni se to dogadjalo par puta sa Rodinim newborn u pocetku,bila bi na boku pa bi joj iscurilo niz nogicu....vjerojatno sam u startu bila malo smotanija sa namjestanjem ali i zato jer je N. bila jako mrsava sa tankim nogicama pa bi malo bilo lufta oko bedara....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 06.03.2012. at 12:06

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ne znam koliko je beba stara, ali čim malo "popuni" pelenu tj naraste, neće curiti više niz nogu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •