Koliko je vama vazno da kupujete bio hranu? Ako kupujete, kupujete li bas sve iz bio proizvodnje ili samo djelomicno? Za koju hranu smatrate da je vazno da bude iz bio uzgoja, a koja hrana se, prema vasim izvorima, tako i tako ne tretira (puno?)pesticidima i ostalim cudima pa kupujete i obicnu?
Cekam odgovore Juanite, Seni, Davora i ekipe, al bas me zanimaju i misljenja ostalih forumasa i forumasica.
Mi kupujemo hranu iz bio ugoja, ali samo djelomicno. Razlog je prilicno jednostavan: skupo je. Pa bi ja htjela sebi napraviti nekakvu selekciju namirnica tako da znam cemu dati prioritet u izboru. Npr. jel mi bolje kupiti bio krompir ili bio sireve? Jel bolje jesti bio meso ili bio voce?
Dajte ideje, prijedloge, misljenja i linkove![]()


, al bas me zanimaju i misljenja ostalih forumasa i forumasica.
Odgovori s citatom
a puno cikimo...
Krumpir jedemo jako rijetko pa mi je onda OK kupiti iz bio, ali da ga jedemo češće :shock: -bilo bi nam preskupo. Jednom je neki nutricionist kod nas rekao da su krumpir i rajčica kod nas najgori što se tiče gmo-a i špricanja...
