Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Lokacija željezničke postaje Maksimir

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Lokacija željezničke postaje Maksimir

Može li mi netko locirati gdje se nalazi, blizu koje ulice? Je li to negdje blizu stadiona? Koliko otprilike ima pješke do onog autobusa na Sveticama koji vozi na Rebro?

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

blizu je okretišta tramvaja - cca 5 min. pješke (treba prijeći Branimirovu ulicu)
    do busa ima još par minuta hoda

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čokolada, ta ti je postaja najbliža, recimo, Županovoj ulici... Pogledaj si na karti, moraš proći ispod pothodnika i doći na drugu stranu... Imala bi dosta za pješačiti do busa na Sveticama, recimo odokativno min. 15-20 minuta, računajući da se nećeš pogubiti po onim uličicama na Koloniji...
    Bolje ti je tramvajem do Svetica...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hi!

Sad sam na Google Earth mjerila koliko ima pješice - ima malo manje od kilometar i pol. Nije baš zanemarivo.

Željeznička stanica Maksimir je na Novoj Branimirovoj, preko puta Ravnica (ako gledaš na kartu zagrebačkih ulica, to ti je tamo gdje 2. Maksimirsko naselje ili Franje Župana ulaze na Branimirovu).

Ako silaziš tamo i krećeš prema Dinamovom stadionu, moraš najprije na podhodnik ispod ceste (Branimirova), pa se vratiš po njoj do Budakove (okretište tramvaja), pa Budakovom do Svetica i po Sveticama gore prema Maksimirskoj. Dosta hodanja i prilično neugodno, pogotovo ako ideš s djecom, jer imaš željezničke i tramvajske pruge za prelaziti.

Bolje ti je tramvajem do Dinamovog stadiona, pa imaš 100 metara do tog busa.

Sretno!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Može li mi netko locirati gdje se nalazi, blizu koje ulice? Je li to negdje blizu stadiona? Koliko otprilike ima pješke do onog autobusa na Sveticama koji vozi na Rebro?
    cure su ti napisale da je to kod okretišta na Borongaju (stadion)...najbolje ti je tramvajem jednu stanicu (bilo koji tramvaj) i onda do busa je 2 min laganog hoda...bus je 228, ide dosta često
    ako ideš pješice to je nekih 8 - 10 min (od kad siđeš s vlaka)

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

kako detaljne informacije, hvala puno .
    Mislila sam da je to tik uz stadion, onda će ipak biti bolje ići tramvajem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •