Može li mi netko locirati gdje se nalazi, blizu koje ulice? Je li to negdje blizu stadiona? Koliko otprilike ima pješke do onog autobusa na Sveticama koji vozi na Rebro?
Može li mi netko locirati gdje se nalazi, blizu koje ulice? Je li to negdje blizu stadiona? Koliko otprilike ima pješke do onog autobusa na Sveticama koji vozi na Rebro?
blizu je okretišta tramvaja - cca 5 min. pješke (treba prijeći Branimirovu ulicu)
do busa ima još par minuta hoda
Čokolada, ta ti je postaja najbliža, recimo, Županovoj ulici... Pogledaj si na karti, moraš proći ispod pothodnika i doći na drugu stranu... Imala bi dosta za pješačiti do busa na Sveticama, recimo odokativno min. 15-20 minuta, računajući da se nećeš pogubiti po onim uličicama na Koloniji...
Bolje ti je tramvajem do Svetica...
Hi!
Sad sam na Google Earth mjerila koliko ima pješice - ima malo manje od kilometar i pol. Nije baš zanemarivo.
Željeznička stanica Maksimir je na Novoj Branimirovoj, preko puta Ravnica (ako gledaš na kartu zagrebačkih ulica, to ti je tamo gdje 2. Maksimirsko naselje ili Franje Župana ulaze na Branimirovu).
Ako silaziš tamo i krećeš prema Dinamovom stadionu, moraš najprije na podhodnik ispod ceste (Branimirova), pa se vratiš po njoj do Budakove (okretište tramvaja), pa Budakovom do Svetica i po Sveticama gore prema Maksimirskoj. Dosta hodanja i prilično neugodno, pogotovo ako ideš s djecom, jer imaš željezničke i tramvajske pruge za prelaziti.
Bolje ti je tramvajem do Dinamovog stadiona, pa imaš 100 metara do tog busa.
Sretno!
kako detaljne informacije, hvala puno
.
Mislila sam da je to tik uz stadion, onda će ipak biti bolje ići tramvajem.