Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: prehrana kod PCOS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dorucak :pita ne, piceta ne, kifle ne, omlet DA, sendvić ne...riba iz konzerve , tuna pašteta sa sirovim povrćem, salata sa sirom, jajetom ili piletinom, sa dosta maslinovog ulja...
    ručak:krumir ne i piletina i povrće (na maslacu, sa maslinovim uljem), tjestenina sa sirom- ne , tjestenina sa povrćem ne, ćevapi-bez lepinje i sa kajmakom, grah, sarma, juha...može, umjesto tjestenine može povrće zapečeno sa sirom, riba na sve načine sa povrćem...
    večera:keks i mlijeko ne, jogurt i kornfleks ne- može jogurt sa sjemenkama , palačinke i uštipci -mogu ako je brašno zamjenjeno brašnom od samljevenih badema,pura- ne

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    dorucak :pita ne, piceta ne, kifle ne, omlet DA, sendvić ne...riba iz konzerve , tuna pašteta sa sirovim povrćem, salata sa sirom, jajetom ili piletinom, sa dosta maslinovog ulja...
    ručak:krumir ne i piletina i povrće (na maslacu, sa maslinovim uljem), tjestenina sa sirom- ne , tjestenina sa povrćem ne, ćevapi-bez lepinje i sa kajmakom, grah, sarma, juha...može, umjesto tjestenine može povrće zapečeno sa sirom, riba na sve načine sa povrćem...
    večera:keks i mlijeko ne, jogurt i kornfleks ne- može jogurt sa sjemenkama , palačinke i uštipci -mogu ako je brašno zamjenjeno brašnom od samljevenih badema,pura- ne
    upravo ovako i još da nadodam kako sam ja.... puno i uglavnom samo piletine, puretine, povrća, izbaciti slatko (sve vrste), tjesteninu, salame, majonezu, sokove, smanjiti kruh na minimalno i sl., vježbati i šetati - govori ti jedna PCOS-ica i Sioforka (jedno vrijeme) koja je uspjela smšaviti 23 kg (uz još neke medicinske intervencije - op. štitnjače, da ne bi bilo zabune ), ja sam doduše imala toliko kg viška (da da toliko ) tako da sam morala POD OBAVEZNO..... i moja M. je stigla.....

Ja sam se jednostavno skroz zaokrenula i totalno promijenila prehranu..... i još jedan savjet, ako mogu, iz vlastitog iskustva, hranu nisam vagala, nego jednostavno sam mislila koliko pojedem (nije više bilo onog na kraju obroka "ajme puknit ću, prejela sam se) - to mi je, mislim jaaako puno pomoglo.

sretno!!
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 06.03.2012. at 00:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •