Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: prehrana kod PCOS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj salvija prvotno napisa Vidi poruku
    a curke jedete li ikakve slastice i kakve, postoji li ista za nas u dućanu da se kupi ili se sve treba kuci raditi?
    Ne postoji .
    Voće?
    Ne mogu se sad sjetiti može li se usput nešto slatko kupiti u dućanu, i ja sam ovisnik o slatkom, ali sam si bila zabranila sve... kocku crne, najcrnje čokolade možda ponekad. Jela sam kruh trajni (alnatura i sl.) i to je uglavnom bilo to od "brašnastih" ugljikohidrata. Brzo se navikneš na sve kad jednom kreneš, nestane i ovisnička želja za slatkim.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bubilo B tvoja priča mi daje nadu, super za bebača. morat cu i malo čajveve opet aktivirati, nego ja od danas kao pazim ali sam stalno gladna, pojela sam jutros veliki omlet sa sirom, i malo pomfrita bez imalo kruha i za 2 sata sam kao vuk gladna, a rucak tek oko 5 h kad dojem kuci, sad sam kupila kilo banana pa ću po njima opaliti.nemam osjećaj sitosti bez ugljikohidrata, valjda će brzo doći jer inače ću posustati...neznam ni koliko je zdravo izbaciti skroz šećere jer oni su potrebni da normalno funkcioniramo i plus ja pijem siofor terapiju za inzulin za pcos .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •