Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: prehrana kod PCOS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    sirius, jel se smije po ovoj tvojoj prehrani malo smeđe riže, heljda, ječmena kaša, proso?
    Ne, žitarice nisu preporučljive . Ove koje nabrajaš nemaju glutena, što bi moglo pozitivno utjecati na ljude koji su osjetljivi na gluten (a to ne znaju), ali svejedno imaju previše ugljikohidrata.
    Povrće, voće, jaja, meso, riba, sjemenke i masnoće su osnova. Povremeno fermentirani mliječni proizvodi, punomasno vrhnje i tvrdi sir, ako netko nije osjetljiv na mliječno.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam se vec pomirila da necu moci striknto drzati se svega, nenamjeravam izbaciti banane , rizu , krupmir cu smanjiti dosta. izbaciti cu kruh, tjesteninu i slatkiše i mislim da je to dovoljno jer ipak ja sam na terapiji za snizavanje inzulina, i neznam sta ce mi sniziti ako ne uzimam nikako ugljikohidrate.Ja sam izbirljiva što se mesa tiče, tako da nemogu jesti samo piletinu, ribu, voće i povrće. Jest cu normalno sireve, mliječne prizvode i to obožavam. Tako sam za sada odlučila i nadam se da će biti pomaka, a polako s vremenom kad se organizam navikne malo možda izbacim i ove druge namjernice.jer za sad mi je to veliki šok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •