-
Znoji se a ledena
Kao što sam već pisala moja curka imala virusnu upalu pluća.To je nadam se gotova priča.
Imala je visoku temperaturu i kad joj se spuštala tem. bila bi sva mokra i znojna to mi je ok i normalno.
Ono što me sad zabrinjava je da se ona i dalje znoji i to po noći kad spava ali joj bude lice , leđa i vrat jako hladno pa skoro ledeno. NIsam joj mjerila temp. bilo mi je žao probuditi. Ujutro je bila topla kad se probudila.
Inače se i prije dosta znojila ali nikad nije bila ledena.
Da li je to posljedica skidanja temperature sa lijekovima možda joj se nešto poremetilo ili je to još zbog upale pluća
jel neko imao takvo iskustvo?
Svašta sam napisala nadam se da ste me skužile!
-
Kojim lijekom skidate temperaturu i koje još lijekove uzima?
-
Davala sam joj kombinaciju Ibuprofena i lupoceta čepić. I popila summamed. Sad nema već temperature 4 dana pa ne koristimo nikakve lijekove.
Izmjerila joj temperaturu ima 37. To mi je normalno.
Nego bojim se da su joj ti lijekovi previše skinuli temperaturu pa joj možda po noći jako padne temp.
Izmjerit ću joj kad se oznoji i bude ledena možda joj temp. nisko padne.
-
i moja klinaka u zadnje vrijeme ima 36.2 maximum , jedan dan se baš preznojila( njoj smo skidali samo s paracetamolom), klinac koji je u bolnici ( doma (paracetamol,u bolnici paracetamol+irubrufem) istu ima temperaturu 36.2, malom se joišnije potpuno skinula temperatura
-
To sa znojenjem i kod mojeg djeteta je bilo tako (ima 4 god)
Kad joj noću pada temperatura (bez obzira dali sam joj dala nešto za snižavanje ili pada sama od sebe), znoji se, ali je sva hladna.
Tad pazim da nije hladno u sobi, lagano joj pokrijem otkrivene dijelove tijela, da jače ne nazebe, a opet da ju previše ne utoplim jer bi se jače znojila.
To traje oko sat vremena dok se temperatura skroz ne povuče i onda se koža potpuno osuši od znoja, a tijelu se vrati toplina.
Uglavnom, taj hladan znoj mi je uvijek znak da će joj temperatura pasti. Tako je bilo zadnja dva puta kad je bila bolesna (angina i neka laganija viroza)
-
noćno znojenje je jedan od simptoma upale pluća.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma