Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Kako pomoći bebi da se okrene?

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Kako pomoći bebi da se okrene?

Evo u čemu je problem, negde u januaru dr je primetio na UZ da je beba okrenuta guzom na dole iako je do tada bio u normalnom položaju glavom dole. U početku se nisam mnogo uzbuđivala oko toga, ali sad sam već ušla u 32. nedelju, a beba je i dalje okrenuta guzom na dole. Znam, imam još fore do 36. da se okrene na pravu stranu, ali da li neko zna neke vežbe, ili šta god što bi valjalo raditi da se pomogne bebcu da se okrene?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

meni je pomogla akupunktura.Ili se bebacica sama okrenula to nikad necu saznati. okrenula se dva tjedna prije poroda.bila sam na akupunkturi dva puta. Ovdje gdje zivim postoje babice koje su nadogradile svoje znanje akupunkturom.vecina beba se sama okrene

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

imaš na youtube-u neke vježbe i svjedočanstva mama koje su okrenule svoje bebice.. evo ti link pa si pogledaj... http://www.youtube.com/results?searc...2818l32.1l33l0

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a ovo ti je sa rode,pa si pročitaj.... http://www.roda.hr/article/read/namj...lozaj-za-porod

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

vizualizacije

akupresura (stimuliranje određenih točki sa dodirom i pritiskom, dakle bez igla)

htjela bi više reči ali ne stignem, možeš probati stranicu spinning babies tamo ima puno savjeta

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala svima na savetima. Stvarno na youtube-u ima gomila filmića na tu temu, a uopšte mi nije palo na pamet tu da gledam! Našla sam dve vežbice koje lako mogu da izvedem kod kuće pa sam to od jutros počela da upražnjavam. Nadam se da će biti nekog efekta.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sretno,držim fige...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •