Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: Rižine pahuljice - voće- kako-kada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    i naravno da se tu onda priča mijenja, ne bi ni ja mogla davati to što im dajem da je situacija slična tvojoj
    ali kad alergija nije prisutna ne vidim razloga ne ponuditi djeci nešto što može biti itekako korisno
    moje prvo dete nije alergičar, ali ja sam kuhala stvari za nas koje dete smije, znači dete je uvijek dio obiteljskog stola, mislim da je bedasto kuhat neštio samo za dete, to nikad nisam radila. A većima uvijek možeš skuhati još nešto u to, ili dat sa strane.Ja inače uvijek kuham isto, a onima koji smiju nešto jest više dobit će sa strane isto. Djete tako stvara osjećaj da je dio obitelji, a ne gleda kak tata samo rerže i maže kruh i slaže salame.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    moje prvo dete nije alergičar, ali ja sam kuhala stvari za nas koje dete smije, znači dete je uvijek dio obiteljskog stola, mislim da je bedasto kuhat neštio samo za dete, to nikad nisam radila. A većima uvijek možeš skuhati još nešto u to, ili dat sa strane.Ja inače uvijek kuham isto, a onima koji smiju nešto jest više dobit će sa strane isto. Djete tako stvara osjećaj da je dio obitelji, a ne gleda kak tata samo rerže i maže kruh i slaže salame.
    nije ni kod nas drugačije bez obzira na vrste namirnica, ja jedem zajedno sa njima sve
    tata je malo veći problem, ali njega i tako nema do večere, a onda nešto kombiniramo za njega, pa opet nije problem
    a sa druge strane, ne moraju probati jesti sve što vide
    neka hrana je za njih, druga nije i ne dramimo oko toga, za sad oni to tako prihvaćaju jer smo tako od starta
    kao što znaju da mama pije kavu, nosi šalicu po kući, ali oni je ne piju i to je okej, tako su se navikli
    to što viču njam njam na sve, ah, viču i na kamen, pa im ga ne dam jesti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •