Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: je li noćno dojenje psihološka /emocionalna potreba?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad je imao 18 mj otisla sam na poslovni put par dana. Kad sam se vratila nije vise pitao cicu... Do tad je cicao po noci po 5 puta i bio veliki cicoljubac... Uskoro je poceo spavati cijelu noc bez budenja... A ja, ja jednako isrpljena i s budenjima i bez budenja...
    Emocionalna potreba jest, samo je pitanje koliko si ti dugo spremna na to ako ti je teze i teze. Ne vjerujem da ce joj to puno naskoditi, nadoknadit cete na drugim poljima (igra, pricanje, zagrljaji..)..
    Ovo mi je tak poznato...kad sam nakon duuugo vremena (skoro dvije godine) noćnog buđenja i cicanja, s drugim djetetom, odspaval prvu noć u komadu od 8 sati, nisam mogla doći k sebi od iscrpljenosti...Valjda se organizam opustii i traži još i još i još odmora i sna....Bar se meni tako čini...Nekako kad sam u nekom movingu, kad se budim otprilike uvijek u sito vrijeme, tijelo se naviklo, postalo mu normalno, a onda kad sse opsuti nikako se zasititi.

mala ispravka, htjela sam reći da sam se budila više izcrpljena kad se prestala buditi po noći, nego kad je dojila...
    Posljednje uređivanje od ana.m : 07.03.2012. at 23:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •