-
svaki put kad izlaze zubići počne nasisavanje. Kad ju ja uspavljujem to je uvijek na cici, a kad ju moja teta (koja ju čuva preko dana) uspavljuje to onda funkcionira savršeno... mala legne, teta joj priča, mala zaspi. Ja sam pokušala tako nekoliko puta, ali ja imam cice i to njezine i gotovo. Jedno vrijeme me je počelo užasno nervirati, jer sad već ima 21mj, ali sad sam ok. Po noći se više ne budi, osim kad je frka sa zubima. Cica prije spavanja, buđenje u 6 ujutro cica, kad dođem s posla i ako joj treba utjeha u momentima kad je umorna i kenjkava... Razmišljala sam o odvikavanju, ali sad će krenuti u jaslice, tak da će joj to cickanje možda biti i od koristi. Čekat ću da njoj dosadi, osim ako ja ne popi... u međuvremenu. To je sad samo emocionalna potreba, ali zato moje djete nije ovisno o nekoj najdražoj igrački, ne navlači dudu po ustima cijeli dan, tako da si mislim da bi bilo u redu da dok god ima potrebu da joj to i priuštim. Ako se mama može nositi s time i ako može stisnut zube onda kad joj je već DOSTA, onda mislim da bi bilo dobro dojiti dok klinac ne odustane.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma