Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: je li noćno dojenje psihološka /emocionalna potreba?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo i mene na ovoj temi- ne mogu vise, malena ima 16,5 mj i noći su prestrasne, spava s nama u krevetu i budi se od 3 do 10-15 puta, nekad doslovno svakoj 15 min. I samo cica pomaze, ako joj ne dam odmah razbudi se i onda cirkusira po sat vremena. A ja radim i budim se svaki dan prije 7. Iscrpljena sam, živčana, ne funkcioniram kako treba, na poslu sam niskoristi. Dnevna dojenja mi ne predstavljaju nikakav problem i to ne bi ukidala ali ova noćna iscrpljuju sve nas. I onda je jednu noc ostavim kod bake i spava u komadu od 9 do 3 ujutro! Baka joj da dudu i nastavi spavati do 7! Heeeej, pa kako? Znaci nije joj potrebno kad mene nema ali kad sam tu- ne moze bez cice. Da ju ostavim par noći samu s tatom? Kako da nam svima pomognem da budemo odmorniji i zadovoljniji???

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja još uvijek imam tandem. Vratila sam se raditi i odlučila da nema smisla da curka od 3 i kusur još uvijek ima noćnu pelenu, a dnevnu nema već godinu i pol. Sad sam joj ukinula noćnu cicu pa je stalo i noćno pišanje. 1.tj. je bio pakleni i urlala je i budila nas sve od reda. 2. tj. je bilo bolje, više nije toliko njorgala za cicom, al sam ju 2-3x dizala na WC. 3. tj. je čisto solidan. Piški prije spavanja, stavim ju oko ponoći i izdrži do 5 ujutro. Tad slijedi nagrada - cica ak nije piškila. Ona je već starija i sve joj se da objasniti, al i ona je pokušavala dok je išlo i dok sam se dala maltretirati. Mlađa, s god i pol cica prije spavanja i kad se probudi, ak ne prespava pa zbog žurbe u jaslice i na posao ne ostane kratkih rukava.
    Naprosto sam objasnila da je velika cura i da nema smisla da nosi pelene jer su joj već premale, a da ne mre prestati piškiti dokle god cica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •