zanimljiva tema
moja velika spavalica od kad je propuzao prije desetak dana počeo se buditi i tražiti cicu non stop. malo povuče i nastavi spavati. nekad sam imala filing da mlijeko još nije ni nadošlo a on je već pustio cicu. ispočetka nisam ni kužila koliko često se budi, valjda zato što nisam neispavana od prije, dok jednu noć nisam bilježila i skužila da se budi svakih sat vremena, nekad i 45min. zapravo nije se budio nego bacao, vrtio, lupao nogama i mene i mm i samo cica bi ga smirila....

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
Evo i mene na ovoj temi- ne mogu vise, malena ima 16,5 mj i noći su prestrasne, spava s nama u krevetu i budi se od 3 do 10-15 puta, nekad doslovno svakoj 15 min. I samo cica pomaze, ako joj ne dam odmah razbudi se i onda cirkusira po sat vremena. A ja radim i budim se svaki dan prije 7. Iscrpljena sam, živčana, ne funkcioniram kako treba, na poslu sam niskoristi. Dnevna dojenja mi ne predstavljaju nikakav problem i to ne bi ukidala ali ova noćna iscrpljuju sve nas. I onda je jednu noc ostavim kod bake i spava u komadu od 9 do 3 ujutro! Baka joj da dudu i nastavi spavati do 7! Heeeej, pa kako? Znaci nije joj potrebno kad mene nema ali kad sam tu- ne moze bez cice. Da ju ostavim par noći samu s tatom? Kako da nam svima pomognem da budemo odmorniji i zadovoljniji???
i onda sam pročitala ovo i skužila da se i ja uskoro vračam na posao i da moram nešto poduzeti. i jesam
izbacila sam ga ne samo iz našeg kreveta nego i iz naše sobe (njegov krevet ne stane u našu sobu) u njegov krevetić. i eno ga spava ko top zaspe u 20h, cicu dobije u dnevnom boravku, spustim ga u krevetić, malo dragam po glavi i zaspe, prvo buđnje mu je u 1h, drugo oko 6h i spava onda do 8.... u šoku sam ostala. jutros se u 6 probudio pa sam ga donijela sebi u krevet i ponovno je zaspao oko 7 i do 9 smo spavali.
bila sam spremna na puno više drame oko prebacivanja u drugu sobi, ali izgleda da je on od prije bio spreman na taj korak, ali ja nisam prve dvije noći bez njega u krevetu su mi bile dvije najlošije noći od kad sam ga rodila. nisam znala kako da se namjestim, stalno sam mislila da čim zaspem on će se probuditi.... možda sam tri sata spavala ukupno.

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
Znaci prvo bi trebala razdvojiti uspavljivanje navečer od cicanja? To bi bio prvi korak?
Ona kuži kad joj nešto pričam, možda bi mogla s tim da cica spava, bas cu probati, sutra je praznik pa se stignem naspavati LOL
jesi provela ovo? kako je završilo?