Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
A čega da se više odreknem????

Režije, kredit....na kraju mi ostane manje od dvije tisuce kuna za sve (naravno ako sjedne plaća) i kako dalje????

Do koje točke nas mogu iskorištavati? Kad je dosta?
o pa vama je super :ironija:
da ste nezaposleni država bi vam dala 1200 kn za sve ( i režije)
takav zakon vrijedi za "one druge", manje sretne ili samisukrivizasvojusituaciju ljude
a ostatak građana je full zadovoljan takvim stanjem dok se sam ne nađe na krivoj strani mi/oni granice
ili blizu granice

za plaću u CA brinu njihovi radnici, za poticaje mljekari,za visinu socijalne naknade korisnici iste,
za mirovine umirovljenici, za ZOR zaposleni, za Kol.ugovore oni što ih imaju, za tečaj franka i valutnu klauzulu dužnici u CHF....

ja sam već sama sebi dosadna, ali dok se ne solidariziramo i ne prestanemo priželjkivati da onom drugom crkne krava,
dok sve gore pobrojano ( i još puno toga) ne počnemo doživljavati kao svoj problem i kad nemamo trenutnu direktnu vezu
-e do tog momenta možeš računati da si sama u svojim problemima, i da kad je tebi teško nitko neće prstom mrdnuti.

@ivanas

ja skroz drugačije vidim stvari, ukratko-radnik ima pravo na život od svog rada, i nakon što je odradio svojih 8 sati, ima pravo nakon toga ne sadit vrt ako mu je takav ćeif.
upute kako svi možemo malo više uštedjeti i malo više raditi i zaraditi, a da bi mogli progutati malo više ovih kapitalističkih sra.ja su po meni promašene.
i ove konkretne su prilično manjkave: blitva se ne da jednostavno ni jeftino uzgojiti u doba kad je 20 kn/kg-za to treba grijani staklenik
zašto ti ne uzgajaš blitvu? živiš u stanu?-preseli se u kuću sa vrtom i uzgajaj svoje povrće.
ovo naravno ne mislim ozbiljno nego samo pokušavam dočarati da instant rješenja tuđih problema onome tko problem ima i onome tko ga "rješava" u najmanju ruku ne izgledaju jednako provodiva.