Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1245

Tema: Što očekujete od uvođenja zdravstvenog/spolnog odgoja u školi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Netko je spomenuo učenje o reprodukciji u 3.-4. razredu srednje - po meni, to je prekasno.
    u nasoj generaciji, svaka cura je, kada je dobila prvu mengu "naucila" i o reprodukciji. a tada em nije bilo interneta, em se menstruacija dobijala kasnije nego danas.

btw. vjerujem da je svaka majka svojoj kceri objasnila sta je ona, kako i zasto dolazi. reprodukcija nije tabu tema i uciti o njoj na pragu punoljetstva je presmijesno. istovremeno i pretuzno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kad smo već kod punoljetnosti, i ona je fluidna... em državno (21-18), em povijesno (Mala sirena je u 16.-toj punoljetna, a mislim i svi ti likovi iz Grimmovih bajki... ono.. kad napune 16.-ti rođendan onda sve nešto počinje, tad počinje potraga za Princom, a i pronalazak brzo slijedi).

A što je tabu tema, to oblikuje u državi prevladavajući svjetonazor. Pa je negdje zarada, a negdje je seksulanost, a negdje je i lice ili kosa (ženska).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.03.2012. at 17:21

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Naravno, da ne bude neke zablude, ja, kao i svi, baš za svoj svjetonazor mislim da je pravi . A svaki svjetonazor ima u sebi inherentnu želju pridobijanja pripadnika. I eto ti Branimira Bilića, stavom na stav. Dodajmo modernu političku korektnost, eto ti državne neodlučnosti i pat pozicije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •