Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1245

Tema: Što očekujete od uvođenja zdravstvenog/spolnog odgoja u školi?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj B sada u petom razredu, u skoli dobio knjizicu o pubertetu, jednu za sebe a drugu za roditelje, u knjizici se objasnjava sto je to pubertet, menstrualni ciklus, objasnjava sto su noćne polucije i sl. i, na kraju - popis svih mogucih vrsta always ulozaka i koji sluzi cemu, naravno rijec je o reklamnom pamfletu Procter&Gamble d.o.o. To je meni zalosno, dda se u skoli dijalu necije reklame, da cijeli nas prosvjetarski svijet nije mogao sastaviti neki materijal koji bi bio prikladan za djecu
    mislim da se ne radi o tome da nitko nije sastavio nikakav materijal niti da već ne postoji suvisli program (recimo: https://docs.google.com/viewer?a=v&q...t7Q6fAUAeuMWTg, str 14 i 15 )već o nedostatku novaca - tko bi platio tiskanje?

btw: neprikriveni interes nekih članova novoimenovanog povjerenstva agencije za odgoj i obrazovanje o zdravstvenom odgoju, je u prvom redu prodaja cjepiva protiv hpv-a odnosno interes farmaceutsko-medicinskog lobija... kakve vještine i samosvijest, ko za to pita.
    Posljednje uređivanje od no@ : 09.03.2012. at 19:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •