Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kako spasiti bradavice

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Kako spasiti bradavice

...i ne samo bradavice,nego i područje oko njih koje je još u većoj komi. Moje dijetešce bi rado svaki svoj dnevni sanak odvalilo na siki, a kako mu sada češće nudim danju i noću zbog urinoinfekcije mama je u probleeemu!!! Mislim da nije problem položaj na dojci, jer kada papa pravi obrok sve 5! Ali taj podoj između obroka... ja ovako izgledam :shock: svaki dan sve više jer se dijete igra, navlači, nateže a ako ga prekinem uvrijedi se gospodin do besvjesti
    Mažem mlijekom i šetam po kući uzdignute majice (ukućani se već polako navikavaju)
    Heeelp!!!

P.S. Počelo je kada smo pokušavali povećati količinu pa je visio na prsima dva dana non-stop od 13-21

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni purelan spasio bradavice! Ne znam ima li ga u os, ja nabavila iz zg još prije poroda i potrošila skoro cijelu tubu (a i sad još koji put moram namazati od potezanja ovog mog malog čuda!)

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cekana, nema bas puno pomoci. Sve dobro radis.

Ja ipak mislim da je problem u losem polozaju, ali ne kad sisa, nego tada kad "spava" izmedju podoja. Gledaj da i tada bude u sto boljem polozaju.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja sam u bolnici dobila nesto za mazanje(nemam pojma vise kako se zove )i bilo mi je odlicno,puno mi je pomoglo pogotovo kad su u pocetku znale izgledati sve kao rascvjetale i ispucale.
    pitaj u apoteci vjerujem da oni znaju

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cekana, od svih krema na trzistu koje se nude za bradavice, mi preporucamo jedino purelan kremu, nju ne trebas ni ispirati prije podoja...

ako ti je treba poslati, javi se na pp

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Ja ipak mislim da je problem u losem polozaju, ali ne kad sisa, nego tada kad "spava" izmedju podoja. polozaju.
    To je to zurim u njega da skužim i sad vidim i ja da mi baš nema tako širom otvorena usta kao kad doji... šta da radim? jedino mi je spas otkačiti ga, a to mi žao kad je još bubani... Danas je imao lijepe razmake između podoja pa sam malo, malo, nadošla

zrinka

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedino kako te mogu utješiti je da će se bradavice naviknuti, meni bruna sad može rastezati 2-3 cm, bez da osjetim
    ali još mi je živo u sjećanju početna bol i osjetljivost.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Utješila si me! Jesi!
    A koliko traje "POČETNA" osjetljivost?

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa meni se poklopilo i s nestajanjem neugodnog osjećaja prepunjenih dojki, krajem drugog, početkom trećeg mjeseca 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •