Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: gdje kupujete traperice?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno gdje kupujete traperice?

gdje kupujete traperice?
    al da su vam onak, baš po guštu....
    da dobro stoje, da su na mjeru, da se ne rastegnu nakon 3 pranja i ode farba
    i da su prodavačice spremne pomoći pri odabiru i donesti i 200pari ak treba na probu i da ne kenjaju već na prvima da vam dobro stoje,sam da vas se riješe?
    i naravno,da cijena nije tisuću kuna....(imam i muzičku,bez brige )

mm nosi levisice 501, i to su jedine traperice koje prizna,i traju mu godinama....
    ja bi neke tamnije,obične,bez uzoraka,da nisu "moderno poderane" ,po mogućnosti na kopčanje....
    da mi duraju duže od jedne sezone.... (doduše,kaj i mogu više očekivati od traperica s placa, od kineza il iz konzuma,kupljene odokativnom metodom)

baš sam si nekak za rođendan poželjela pravi komad treperica (i traper jaknu,al dobro sad)

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja kupujem LTB i guess, većinom.....
    Ili wrangler

Mm levis, Dockers ili O'neil (sad dal traperice ili casual hlače, kako kad..)
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 02.03.2012. at 12:26

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ja odem u Roses outlet, u ducan s trapericama, kazem prodavacici kakav model i boju zelim i br. odem u kabinu i sve odjedanput isprobam. nemam zivaca hodati po ducanima i u svakom se skidati

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Traveller prvotno napisa Vidi poruku
    ja odem u Roses outlet, u ducan s trapericama, kazem prodavacici kakav model i boju zelim i br. odem u kabinu i sve odjedanput isprobam. nemam zivaca hodati po ducanima i u svakom se skidati
    Isto tako.

Tamo su Diesel, Replay, Hilfiger, Mustang outlet dućani...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a da malo pričekaš kupovinom dok stešeš kile?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a da malo pričekaš kupovinom dok stešeš kile?
    sad sam najmršavija .... u trudnoći dobila 6kg a odmah poslje poroda saam bila lakša 9kg.... sad je već to došlo i na 10.... ak si ih sad kupim, neću se smjet udebljat više

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja traperice kupim isključivo na sniženjima (kao i ostalo ), npr. s.oliver zna imati trapke na -60%, samo sad si propustila rundu sniženja pa ti je najbolje možda otići u outlet

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

thanx tina55, super informacija....

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja volim Hilfigera, ali najudobnije se osjecam u Dorothy Perkins i Marks & Spencer trapkama. .
    Posljednje uređivanje od Elly : 02.03.2012. at 14:51 Razlog: dodala u post

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni dobro stoje Esprit a bude ih na sniženju po 199kn.
    Kaj se tiče outleta..dođem nedavno, nađem super hlače (mustang je bio) teta veli 600 kn.
    Ja reko, kaj nije to outlet??? A ona meni, ali to vam je najnoviji model...u hebote, jesam došla u outlet ili u redovan dućan. Ne kužim im te fore.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Lucas imam ja jedne Mustang, jednako tamne kao prije 14 godina...da, da 14 godina! I da, još stanem u njih...Malo su se jedino izlizale među nogama jer sam ih nosila kad sam bila i u debljoj fazi.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Meni dobro stoje Esprit a bude ih na sniženju po 199kn.
    Kaj se tiče outleta..dođem nedavno, nađem super hlače (mustang je bio) teta veli 600 kn.
    Ja reko, kaj nije to outlet??? A ona meni, ali to vam je najnoviji model...u hebote, jesam došla u outlet ili u redovan dućan. Ne kužim im te fore.
    e da, kad u Hr ne znaju što je outlet, ja za outlet očekujem minimalno 50%, ako ne i 70% sniženje

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Lucas imam ja jedne Mustang, jednako tamne kao prije 14 godina...da, da 14 godina! I da, još stanem u njih...Malo su se jedino izlizale među nogama jer sam ih nosila kad sam bila i u debljoj fazi.
    wooow! svaka čast!!!

i do, da, u kojima se osjećate najudobnije,najkomotnije?
    ja,osobno, nevolim plitke, da mi leđa budu gola čim čučnem

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam jedne miss isxty nosila isto 10 godine, bile su skuplje, ali su se isplatile jer su mi stajala ko salivene, baš po meni, i bile su udobne kao tajice, nevjerojatne traperice, kad su mi se poderale, skoro sam plakala, i nikad više nisam našla takve trapke
    ja volim da imaju elastina jer mi takve bolje stoje i mekše su mi
    najbolje obiđi par trgovina i probaj bez obzira na cijene, da vidiš što uopće tražiš: kroj, s elastinom ili bez, boju trapera, a onda te modele potraži na sniženjima, outletima

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ni preplitke ni preduboke bapske. Ali meni je jaaako teško naći trapke jer sam kruška. One koje mi idu na dupe u struku stane još 30 cm sala.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 02.03.2012. at 15:10

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mango su mi naj naj po dužini, struku i svemu..

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa Vidi poruku
    Mango su mi naj naj po dužini, struku i svemu..
    Ja volim njihove krojeve, ali nisam zadovoljna kvalitetom.
    Ove godine sam si uzela jedne i strašno se razvuku, poslije svakog nošnja ih moram oprati.
    Prije njih sam uzela jedne visokog struka, model mi je fantastičan, ali boja se dosta isprala (bile su tamnije, uvijek biram takve da ih mogu na posao obući).

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Lucas, u s.Oliveru ti je još uvijek 60% na traperice, probaj vidjeti ima li što

Mango su ok, osim što se nakon nošenja povečaju za 2 broja

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Varteksov Levis mi je katastrofa. Iskešam dosta, da bi mi na jednima puklo dugme nakon mjesec dana, patent nakon 2, a ispod guzice sam dobila procijep u roku 3.

Klasične traperice kupujem u Benettona, traju mi godinama, a one pomodne u X-nation-u.

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni nisu loše traperice iz promoda

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

H&M! Skoro da ne izlazim iz trapki i njihove su mi najbolje (i najjeftinije!) koje sam probala u zadnjih nekoliko godina.

Usput da napomenem da se osim H&M kod mene radi o Gap, Levis i M&S trapericama. Diesel i sl. marke nisam ni probala, bome 1000 kn i više ne dam za trapke.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da ima neka garancija na njih, možda bih i dala tolke novce, al nakon gore opisane situacije s Levisom, nedam.

U H&M-u se ne isplati kupovati obojene jeftinije taperice. Kupila nedavno crne za 150 kn, nakon jednog pranja boja je toliko izbljedjela da me je sad strah ih opet oprati jer mi se čini da će nakon toga moći u smeće.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma ja sam se zeznula i u C&A kupila trapke za nekih 249,99 prije 2 god. Kako se to brzo ocufalo, izblijedilo... Žali bože love, bolje da sam dala više za neke druge.
    Ja inače volim Wranglerice oduvijek. Eh da, Teddy točno kaže - nedam 1000 kn i više za jedne trapke, to sigurno ne!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Imala sam i ja nekoliko traperica, odličnog kroja, ali se boja isprala,ili zbog loše kvalitete boje ili zbog puno pranja....
    Pa sam ih obojala bojom za teksit i sad su ko nove,

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Gap apsolutno najbolje do sada

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nikad nisam dala za traperice vise od 250kn. najvise volim new yorker. iako su jeftina marka, traperice su im super, genijalan kroj (meni), genijalno stoje, nosim ih godinama i iste su kao kad sam ih kupila. ok, volim niski struk.

ne vidim smisla davati vise novaca za marke, iskreno nisam nikad nasla dobre traperice u razvikanim ducanima.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni je generalno pravilo da ako nemaju elastina tesko da mi dobro stoje....sto meksi i tanji jeans = bolje stoje...
    Skoro uvijek izivciram prodavacice jer moram provat min 6-7 modela...i neznam pogodit br. za probat,svako vodi svoju politiku brojeva....pa onda vise volim manje ducane gdje ti ih prodavacica dodava nego da sama odaberem do 5 artikala pa nosim u kabinu i vidim da sam fulala brojeve za sve..

u ormaru ugl. imam samo po jedne od istog proizvodjaca...npr. Esprit,Gap, Mango i River Island...tako da nemogu rec da mi neka marka posebno dobro stoji i ima dobre krojeve...kad nadjem nesto da dobro stoji toliko sam sretna da dam 500-600kn bez problema...ali ne vise od toga!
    ...no,sve sto sam provala od Diesel,Miss Sixty,Benneton - stoje katastrofa,nisam nijedan model nasla da mi valja....

Prije sam iskljucivo nosila one plitkog struka,a sad sto sam starija rebe su mi dublje...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 08.03.2012. at 14:56

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

Prije sam iskljucivo nosila one plitkog struka,a sad sto sam starija rebe su mi dublje...

Onda bi ti idealne bile u Orsay-u....
    Izrazito su duboke, barem one koje sam ja probala......

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam i ja nekoliko traperica, odličnog kroja, ali se boja isprala,ili zbog loše kvalitete boje ili zbog puno pranja....
    Pa sam ih obojala bojom za teksit i sad su ko nove,
    S kojom bojom si ih bojala?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mislim da imaš u dm-u i mulleru traper boju

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Onda bi ti idealne bile u Orsay-u....
    Izrazito su duboke, barem one koje sam ja probala......
    Guza bolje izgleda u hlačama dubokog struka

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nemoraju mi bit fuuul duboke,ali ono,dovoljno da ne ispadne presvjetla kad cucnes....

Rivendell,imam ja jedne mrak za guzu a niskog struka....bitni su i djepovi...i ove su s elastinom...
    A sad sam se sjetila da imam jedne Tom Tailor visokog struka u kojim mi guza izgleda ko u babe,potvrdio MM i 2 prije...
    Nisam ih obukla godinama...da mi je znat zasto....neznam samo kog vraga jos rade u ormaru...

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Guza bolje izgleda u hlačama dubokog struka
    ma daj? ja bih rekla da stoput bolje izgleda u hlacama niskog struka. mozda je do oblika guze

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa Vidi poruku
    ma daj? ja bih rekla da stoput bolje izgleda u hlacama niskog struka. mozda je do oblika guze
    Mislim da je do veličine guze.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zadnjih par sam uzela u Diselu i super su mi.
    E sad, vidjet cemo kakvo ce biti stanje kad rodim...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja uvijek kupujem isti kroj, gdje god kupovala, tako da si vrlo lako u svakom dućanu suzim izbor na ono što ću uopće uzeti na isprobavanje.
    moraju biti uuuuuuuske, ravne, i niskog struka. što sam starija, idem na niži struk LOL
    meni su se najbolje pokazale H&M.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

krojački obrt Marica

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Godinama isti kroj u Topshopu. Redovito kad su na akciji, nikad iznad 100 kn. Više ni ne znam jel postoji koji Topshop s obzirom da sam u ista dva para posljednjih godinu dana... Niski struk, elastin, dosta tanke, i najbitnije, da su mi dovoljno dugačke, jer iako je širina struka često varirala, duljina ostaje ista, a volim dulje traperice (skoro pa da se vuku po podu od iza), a u 'svojem' topshopovskom kroju sam jedino uspjela naći em model em duljinu (33) koja mi stoji kao salivena, i kao ni jedne druge.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kupujem ih gdje naletim da su povoljne (1000 kn za traperice je meni sf), a da mi dobro stoje.
    Davno sam se uvjerila da marka ne znači nužno i kvalitetu. Imala sam jedne Mustangove koje sam još prije 10-ak god. platila preko 600 kn i istina da nisu izblijedile, ali su se iskesale nakon par nošenja.
    Probala sam i s nekim drugim "imenima", ali sam zaključila da jednako dobre nađem i u Amadeusa, New Yorkera, H & M-a i nekim drugim jeftinijim dućanima.
    U zadnje vrijeme preferiram uske, nižeg struka (iako ne preniskog), a nemam ništa protiv ni da su tvornički podrapane na par mjesta. Što sam starija, to više volim te mladenačke đireve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •