Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Mi, žene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drago mi je da vam se post svidio jer, kako je to Joe lijepo napisala, 8. mart je puno više od cvijeća i bombonijera.

Znam da je teško i bolno prolaziti kroz cikluse borbe protiv neplodnosti, ali nadam se da će više ljudi smoći snage boriti se i protiv predrasuda, birokracije, zakona koji nas diskriminira i ljudske gluposti. Zbog sebe, kao i onih koji će u budućnosti morati proći kroz naš trnoviti put.

Mene moj dragi redovito "fila" inspiracijama, pa da jednu podijelim s vama:

This is a story about four people named Everybody, Somebody, Anybody, and Nobody. There was an important job to be done and Everybody was sure that Somebody would do it. Anybody could have done it, but Nobody did it. Somebody got angry about that because it was Everybody's job. Everybody thought that Anybody could do it, but Nobody realized that Everybody wouldn't do it. It ended up that Everybody blamed Somebody when Nobody did what Anybody could have done.

The best way to create hope is to create opportunity.

Ako želite, mogu prevesti na hrvatski (iako u originalu bolje zvuči )
    Sretno!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    This is a story about four people named Everybody, Somebody, Anybody, and Nobody. There was an important job to be done and Everybody was sure that Somebody would do it. Anybody could have done it, but Nobody did it. Somebody got angry about that because it was Everybody's job. Everybody thought that Anybody could do it, but Nobody realized that Everybody wouldn't do it. It ended up that Everybody blamed Somebody when Nobody did what Anybody could have done.

The best way to create hope is to create opportunity.
    Hvala BB, ovaj tekst sam dobila jednom davno na razglednici i duuugo mi je stajala na radnom stolu. Bilo je to jako davno, prije pojave PC-a, kad su se pisala pisma, stavljala u koverte i ljepile marke, s različitim emocijama pisma su se u sandučiće ubacivala... vrijeme je teklo sporo... a ja sam mislila da je cijeli svijet moj.
    Razglednica je u selidbama netragom nestala, ali mi je tekst ostao u mislima...
    Sad, kad u kovertama putuju samo računi i slične gadosti i kad mi je postalo da cijeli svijet baš i nije moj, nego da je puno drugačiji od onog kakvog ga ja želim, srce mi se nasmješi kad, makar u cyber spaceu, srećem žene koje ne pristaju na status quo, već se bore.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •