Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Ima li koji Etsy-jevac ovdje i snalazite li se u tome?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Ima li koji Etsy-jevac ovdje i snalazite li se u tome?

Imam potrebu pitati... stavila sam neke svoje rukotvorine tamo (za one koji nisu upoznati: www.etsy-com) i nadam se prodaji, ali se osjećam pomalo nesposobna pohvatati sve njihove mogućnosti poboljšanja prodaje, reklamiranja svojih proizvoda, povezivanja u neke grupe, forume, dijeljenja informacija... Ono što sam napravila je da sam platila nekih 5 dolara da mi istaknu proizvode kad netko pretražuje po ključnim riječima, u trajanju 7 dana. Ali, vidim da ljudi tamo čudesa rade i aktivni su u svemu i svačemu. Ima li netko iskustvo, savjet...?
    Npr. uopće ne razumijem što znači da netko ima x ''circle''-ova. Shvatila sam da neki rade svoj ''Treasury list'', tj. omanju listu tuđih proizvoda, povezanih nekom temom (po boji, god. dobu, i sl) i da to zgodno izgleda, urednici izaberu najzanimljivije liste i stave svako malo neku na naslovnicu. To je očito čast, jer piše tko je sastavio listu, a super je da ti se ime istakne, jer će ljudi doći pogledati tvoj dućan. Ali, ja uopće ne vidim kako bih npr. ja sastavila takvu listu.
    Eto, ako netko ima nešto pametno reći na ovu temu, molim vas

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cathy, puno hvala . Znam ono ''koristi tražilicu!!'', ali često čitam i nikad nisam naišla na temu pa sam prebrzo zaključila da je nema.
    Možete zaključati, spojiti, ne znam... sorry.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •