Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Gris?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pšenični gris (na to se uglavnom misli kad se kaže griz, rijetko tko misli na kukuruzni, pirov ili neki treći gris) sadrži gluten, koji se ne preporuča u prehrani beba do...pa dosta dugo.
    od korisnih stvari u njemu nema gotovo ničega, tako da nije nešto posebno koristan. mislim, zgodan je za kombinirat s voćem, jer je neutralnog okusa, ali da ćeš baš nešto od toga i dobit, nećeš. U principu ti je isto ko da djetetu daš kruh, bez kvasca.

po meni je 100 put bolje djetetu dat kukuruzni gris, ili gris od pira ili neki drugi, korisniji gris

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    pšenični gris (na to se uglavnom misli kad se kaže griz, rijetko tko misli na kukuruzni, pirov ili neki treći gris) sadrži gluten, koji se ne preporuča u prehrani beba do...pa dosta dugo.
    Pa što nije bilo, u nekim smjernicama, da ako je dijete dojeno, da može i sa glutenom oko 6. mjeseca?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Pa što nije bilo, u nekim smjernicama, da ako je dijete dojeno, da može i sa glutenom oko 6. mjeseca?
    meni ima logike da je to tako. lakše će dijete podnjeti gluten dok još intenzivno doji, nego kasnije
    ali većina i dalje preoruča oprez u uvođenju glutena (viš da se svi hvale gluten free ovo, luten free ono)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •