... to sa h je vjerojatno helex... mislim da ti kratkoročno i pametno korištenje normabela nebude škodilo, ali dugo i nekontrolirano bude... moja prijateljica je dobila nakon strašnog incidenta normabel za smirenje, i imaš na papiru doze i djelovanje- e pa ona je dozu pojačavala, umjesto poo potrebi, i ne više od 3 na dan, ona je te jače od 5 mg pojačavala, i postala ovisna- trajalo je odvikavanje godinu i nešto s postupnim smanjivanjima- uzmi tabletu kad ti je grozno, opusti se i odmori, ali znaj da su one za smirenje, kad bude neizdrživo, a ne nešto da te drži nadrogiranu cijeli dan.. meni normabel nekad pomogne, nekad ne, ali me uvijek ušlagira.. najbolje bi bilo da zanemariš olakotno davanje tih ljekova u domu zdravlja, i da se obratiš stručnoj osobi, koja bude ti pomogla da to prebrodiš, tebi i tvoma mužu- postoji na Rebru izvrstan tim, koji će ti garantirano pomoći, i sa odgovarajučom terapijom, i sa pravim pristupom... ako trebaš daljnje savjetovanje ili naputak kome se obratiti, javi mi se na pp...