Hajde vi koji imate stambenu štednju, recite mi jel su bili poticaji za 2010. ak da , kad??
Hvala!
Hajde vi koji imate stambenu štednju, recite mi jel su bili poticaji za 2010. ak da , kad??
Hvala!
nisu.
za 2009 su isplaćeni 15.02.2011., pa se očekivalo da bi ovi mogli biti tako sredinom veljače 2012.
ali ništa od toga![]()
i ispravak, ipak uplaćeno
Zagreb, 8. ožujka 2012.Obavještavamo Vas da je 7. ožujka 2012. godine Ministarstvo financija doznačilo iznos državnih poticajnih sredstava za 2010. godinu za štediše stambene štednje.
Doznačeni iznos državnih poticajnih sredstava će biti pripisan na račune stambene štednje s valutom 07. ožujka 2012. godine.
ništ opet onda moram kudit i molit da prebace tu staru lovu na moj račun!
Hvala!
zašto? ako ti lova još nije sjela na račun, pričekaj par dana. štedionice imaju rok od 8 dana da uplate novac na račun štediša od dana kad njima min.financija uplati lovu.
ovo gore je obavijest sa hpb, ne moraju svi prebacivati 07.03.
ili otprije imaš neugodno iskustvo?
meni isto frka imam 2 štednje na jedno ime, sve me strah da će zabrljati i dati mi dps tamo gdje je uplata skoro nikakva, a ne tamo gdje je 5000 kn.
ma ja sam zatvorila stare stambene, zato uvjek moram kudit i molit da mi prebace lovu.
ja isto čekam svoju u RBA,ali još ništa.zatvorila sam štednju i tražila da mi uplate na račun. šta to ne ide automatski ili ću i ja morati kumit i molit?
moram reč da meni nije nikad išlo automatski , a većsmo radili više od 5 takvih zatvaranja,mi smo u zagrebačkoj,
A možda tebe iznenade
je je,možda me neugodno iznenade...aj baš ću javiti...
Bok! da li mi mozete pomoci.. jer ja vise nisam pametna.
prije par dana sam dobila drzavni poticaj za stamb. stednj tj. kredit. kako sam kredit otplatila i zatvorila stednju jeli to znaci da ce meni i sljedece god.doci poticaj na moj tekuci?jer bi i za 2011 trebala dobiti poticaj
zvala sam wüstenrot i oni mi nisu znali nista pametno reci ali se vidi da nisu isplacivani poticaji.
ak si platila lovu u stambenu za 2010i 2011, onda buš dobila.
pitanje tebi kak su to isplatili na taj zatvoreni račun ili na tvoj tekući?
evo da kažrem kak je meni, oni isplatili u zatvorene štednje, i sad čekam da se smiluju i prtebace nas moj tekući, ta to buju navodno svima u istu sekundu napravili.
Ma meni je sestrina stednja bila depozit. I po nasoj racunici ako dam taj dep. u kredit oni meni jos duguju 100 i nesto eura. Tako smo i napravili. Zatvorila kredit, i sestrinu stednju i vratili mi kroz misec dana taj "visak" na moj tekuci.
Kako je doslo postom izvadak od stednje za taj poticaj da ukidaju ja sam zvala ali skroz su mi nesto nedefinirano rekli. ugl nisam nista skuzila.
Kredit sam placala preko stednje znaci novac ide prvo na stednju pa na kredit tako da sam imala pravo na poticaj.
Niko nije nista reko za poticaj kad sam zatvorila i idem viti prekjucer jeli mi lega djeciji kad ono vidim i taj poticaj na mom tekucem. ali mi nije jasno zasto nisam dobila svih 750kn. dobila sam 375kn tj pola.
inače se nikad ne dobi 750, mi imamo 5 štednja sve plačamo u isti dan, i svakome je drugačije obračunato, a maximalno je 743 kune